Нервоза - колку се нервирате и зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата bella
  • Време на започнување Време на започнување
Лесно можам да се изнервирам, најмногу ме нервираат лицемерните луѓе кои се прават светци а во суштина се никој и ништо. Голема желба имам едноставно нив да ги снема, иако знам дека тоа е невозможно... секогаш ќе гледаме лица такви.

Se nerviram najmnogu zasto ne podnesuvam nepravdi a tie gi ima sekojdnevno.

nervata mi e sredno ime.. hahaha:D ne znam zosto ali za sekoja mozna dali golema ili mala rabota sto e razlicno od ona sto jas sakam, se nerviram nenormalno mnogu :confused: i sekogas sekoe nerviranje zavrsva so rakata udrena, kapilari puknati, techenje krv, neshto skrsheno i slicno... treba da odam na doktor d ame preispitat...:D haha

Се нервирам за се и сешто дури и за глупи работи за кои знам дека не треба да се нервирам ама ај како да не се нервира човек бе. Страшна сум кога се нервирам се и секој ми смета :eek: ама тоа ти е нема лек, а и самата немам контрола во таква ситуација. Понекогаш и си се мразам за тоа :(.

ne se nerviram mnogu no nekogs sitnica moze da me izvadi od pamet:)

Јас па сум многу чуден.
Повеќе се нервирам за кладилница него за работа и девојка. :)

На факултет кога бев прва, се нервирав кога немаше да дојде професорот (џабе доаѓање), кога доцнеше автобусот, кога ќе се паднеа баш прашањата што не сум ги учел... После се научив да не се нервирам некако, се ми беше “рамно“ и да ви кажам право поубаво е така. Ама за кладилница не можам да го применам тоа. :eek:

Се нервирам, најчесто со некои глупаци околу мене, понекогаш на самиот себе, се нервирам со кладилницата и слично. Се трудам што е можно помалку, ама не бива.

Во последно време професориве секојдневно ми ги спојват жичките. Не бев олку нетрпелива порано :D

Го мразам периодов се нешто ме нервира, порано бев појака, може сето тоа е како резултат на ситуацијата во која сега се наоѓам, само сакам побрзо се да заврши, и да не мислам на ништо.

За било шо и ситница да е че се изнервирам у пичку матер..ногу сум нервозен

Многу сум нервозен и за било каква ситница се нервирам и правам од ништо НЕШТО

Премногу се нервирам, за секакви банални работи.. И некогаш сум свесна дека не вреди да се нервирам ама едноставно не можам да се контолирам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom