Непотребни навики...

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
Лоши навики?Оох, прво и основно-кај и да сум, заборавам да затворам врата, дали од соба, кујна, балкон.Но, не заборавам да ја заклучам надворешната:)Друго, ццкам низ заби понекад, и мене ме нервира тоа, али ајде, не земам пешкир коа се бањам, а бањарката ми е увек у соба, па скришум претрчувам после туш у соба-е тогаш не заборавам да ја затворам вратата.Си го чешкам носот беспотребно, а кога нешто ми е незгодно, ги тегнам ракавите на блузата, а ако сум по кратки, си ја чешкам раката:)
ПС:Најидиотска навика ми е кога одам кај некого дома, ако отидам до вц, секогаш душкам, т.е, ги мирисам шампоните, прашаците, омекнувачот...Не знаете колку е глупо, ама ми доаѓа така, да си ѕирнам се.

Иам навика да ѕврцкам по тетратки и книги и буквално да ги правам лом..Да ми ги видите само тетратките и книгите од школо..
Исто навика иам, кога ми е досадно или кога сум нервозна да се затворам у ВЦ, и седам таму подолг период.. :pos:
После кога учам секогаш морам да иам нешто у раце да се занимавам ( клуч, привезок, пенкало и сл )..во спротивно ги гризам ноктите...
Рацете СЕКОГАШ ми се у коса...го мразам тоа..

Непотребни навики:

ДА НЕ СТАНУЕМ СВАКО САБАЛЈЕ У 10 00 Ч точно

АУУУ ШТО МИЕ ЕЈ У ПОСЛЕДНИ 2 НЕДЕЛИ СТАНУВАМ У 10 АМА ТАЧНО У 10 ЕЈ ....

АУУУ И СВЕКОАШ НЕ СУМ НАСПАН ...

ГО МРЗИМ ТОАААА .... !!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_evil

Имам навика да кинем листови А4 формат :D:D:D
Да им правим дупчиња и да ги вртим со молив

Секогаш кога ме испрашуваат мора да мрдам со нозе ко да играм оро и секој втор збор ми е значи.:vozbud::vozbud:

Собата мора редовно да ми е во хаос. Ќе ја исчистам и не поминал ни саат пак сум растурила се :toe: на крај се навикнав да функционирам во хаос па сега ме нервира ако ми е премногу средена. Друго пред да седнам да учам мора да сварам кафе па дури и да не ми се пие и исто мора да имам вода до мене инаку не седнувам да учам.
Ако дома нема јадење направено не ни земам да јадам и се заборавам ако не ме викнат нема јадење.
Списание разгледувам прво отпозади, па го вртам од напред па на крај читам тоа во средина.
Најглупа навика ми е што се правам во последен момент и после паничарам и се каам зашто не сум почнала порано (е оваа навика многу ме нервира ама мрза сум ебаго)

sakam se da bide suredeno,nemozam da gledam nered,sakam site raboti da se na svoe mesto,uzasno pedantna...i mislam use edna nepotrebna navika mi e pusenjeto..definitivno..
И јас исто така.Сакам се да ми биди во ред,не можам да седнам да пијам кафе на рајат ако не ми е суредена собата.Се нервирам така.И не можам да учам кога не ми е исчистена собата.:nerv:
Дргуа лоша навика ми е шо грицкам нокти.Си кладов вештачки,ми пораснаја моите нокти па не ги гриѕев два месеци и сега пак почнав.Посебно ко ќе сум нервозна и под стрес ги грицкам ноктите.
И јас ко The Goddess порано го разгледував списанието од назад.
Друго не ми текнува.:helou:

Вашите Навики

Кои се вашите навики? мислам во смисол како: грицкање нокти,плукање,пцуење и т.н.
Мене грицкање нокти.

P.S се надевам ја погодив темава :)

пцуење... тресење зелени(по форум и пошироко).. реметење луге... крцкање прсти,вилица,грб,граден кош,колено,лакт,лев зглоб,нос, итн...

1:Секогаш кога одам по улица или пак на паркинг мора мојот чекор да биде паралелен со задните и со предните гуми на колата ... малку повеќе невообичаена навика но што е тука е ...
2:Во основно книгите мораа да ми бидат наместени точно на ивицата од клупата и сите подредени како под конец и се нервирав кога ќе видев кај некој книгите расфрлани и му ги местев :)
3:Најчесто кога во рацете немам цигара или пенкало си ја фаќам горната усна и ја чепкам и ја разранувам...

Кога јадам од десната страна не смее никој да ми седе

Пијам пијалок само од стаклена чаша(кај некоја другарка кога идам на сите дава пластични чаши на мене стакло строго :vozbud:)

Не ми текнува други,а многу такви глупи навики имам...

Има миcлам cлична тема..

Како и да е, наcaбајле.. колку и да е ладно, иcкачам на обичен дукcер co палто в рака.
Така ce раcонувам за на школо. Ѕikko.

Кој одговарам у школо,обавезно си имам по еден збор што ми е “у тренд“ и го користам на секој втор збор од одговарањето,а ми се деси еднаш и едно по друго да го кажам.На пример сега периодов ми е “значи“.
И исто така ми се фаќа гласот и звучам ко да сум пред плачење.Ова не знам колку ми е навика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom