Необично откритие во околината на Штип

Незнам што е, ама знам едно.... Сигурно е Грчко! Може и Бугарско али накај Грчко иде појше. Македонско више ништо не е.... Може и името ќе бараат да се смени на черепов (или што и да е :) )

Иначе, тие што се заинтересирале за НЛО и вонземјани, и што прочитале повеќе ствари за тоа, ќе им биде познато дека Штип, или поточно тврдината во штип (Исарот), е "најпосетувано" место од НЛО на балканот...

Р.Ѕ. Не барам да ме убедувате дали е така или не, дали постои НЛО или не, само си кажувам што сум прочитал, пошто ме интересираат вакви ствари.

Поздрав :)
Точно ова сакав да го кажам милиони случаи има кога очевидци сведочат за појавување на НЛО над исарот:toe:

Вакво откритие и не ме чуди.Пред неколку вечери на DISCOVERY CHANNEL гледав емисија за необично откритие во Мексико,слично на ова нашево,т.е.беше пронајден череп чии очни вдлабнатини и форма се разликуваа многу од черепот на обичен човек.Научниците тврдат дека со таква форма на черепот човечко суштество не би можело да преживее,туку веднаш би настанала смрт после раѓање.А,беше констаттирано дека овој организам имал поодмината возраст,што е многу зачудувачки како воопшто живеел со таква форма на черепот.Единствено знам дека беше наречен Ѕвезденото дете и дека неговата ДНК во многу голема мера се разликува од човечката.
Така да ништо чудно вакво нешто да се пронајде и на овие простори.

Колку глупости се изначитав.. :nesvest:

Мутант.
Некој деформитет на некое суштество, од земјава пред се..

:kesa:?

коа ќе им дое паско...ќе го направи антички инвалид:vozbud:
или киклоп:vozbud::vozbud:

Зар и ова го има во Штип???:vozbud:

Јас сум од Штип, а вакво нешто не сум слушнал!:toe:

Се сеќавам убаво,беше 1997 год. и нешто чудно се случуваше во Штип и околината,имаше паника демек над Исарот се појавиле НЛО-а,дури и на вести нон-стоп вртеше,очевидци,исплашени луѓе итн.Лично ви гарантирам дека баш тогаш имам видено над Радовиш светлечки топки кои летаа во правец на Штип а и имаше некоја чудна атмосфера во градот и во Македонија воопшто.Ако прогуглате на нетот(aliens ufos 1997),ќе видите дека баш во таа година ни на светско ниво се случувало нешто мистериозно.Мое мислење е дека ако навистина се работи за алиенси,тогаш тие во минатото имаат оставено или направено нешто овде по кое и се вратија да го најдат.Поздрав !

Се сеќавам убаво,беше 1997 год. и нешто чудно се случуваше во Штип и околината,имаше паника демек над Исарот се појавиле НЛО-а,дури и на вести нон-стоп вртеше,очевидци,исплашени луѓе итн.Лично ви гарантирам дека баш тогаш имам видено над Радовиш светлечки топки кои летаа во правец на Штип а и имаше некоја чудна атмосфера во градот и во Македонија воопшто.Ако прогуглате на нетот(aliens ufos 1997),ќе видите дека баш во таа година ни на светско ниво се случувало нешто мистериозно.Мое мислење е дека ако навистина се работи за алиенси,тогаш тие во минатото имаат оставено или направено нешто овде по кое и се вратија да го најдат.Поздрав !
У бре затоа ли сме ние Штипјани такви ко ебани у мозоко.......Јас у овоа не верувам и кога беше целата таа дешавка јас се секавам дека спиеше беше касно а дедо ми и татко ми беа на тарасата и испаничија нешто излеземе сите надвор ама јас таков несмасен последен излезе и ништо не виде после 2 месеца се збори за тоа ....Не сум видел ништо ама 100 посто имаше нешто оти не престануваа да зборат за тоа и дедо ми и татко ми и цел Штип....Моѓш да е било нешто далеко од нло и слично ама имаше нешто а шо беше никој не кажа.

Многу ме интересира што е ?

И јас го имам слушнато тоа.Имав 8 години ама убаво се секавам...

Сепак...во секој случај интересно:toe:

Памтам поодамна, кога бев повеќе загреан за овие работи, најдов една страница каде пишуваа дека сегде низ светот има наоѓано вакви коски од рогати џинови, само што ги криеле.

Ова е страницата ако некој го интересира:
www.mysteriousworld.com

Ќе ве молам сите шо имат некаков контакт со сите тие луѓе, очевидци, или ако сте самите очевидци на такво нешто да ми пишете пошто работам документарен филм за НЛО у Штип.

Однапред Фала

Ќе ве молам сите шо имат некаков контакт со сите тие луѓе, очевидци, или ако сте самите очевидци на такво нешто да ми пишете пошто работам документарен филм за НЛО у Штип.

Однапред Фала

Абе едно време гледаа НЛО луѓето, летечки тајнири и што уште не, ама по некоја година излезе Google Earth.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom