Solid
Зона на самракот
- Член од
- 26 август 2007
- Мислења
- 7.177
- Поени од реакции
- 4.133
- Локација
- Охрид
- Веб-сајт
- kladilnica.forumup.com
Ова е случај за Индијана Џоунс.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно ова сакав да го кажам милиони случаи има кога очевидци сведочат за појавување на НЛО над исаротНезнам што е, ама знам едно.... Сигурно е Грчко! Може и Бугарско али накај Грчко иде појше. Македонско више ништо не е.... Може и името ќе бараат да се смени на черепов (или што и да е)
Иначе, тие што се заинтересирале за НЛО и вонземјани, и што прочитале повеќе ствари за тоа, ќе им биде познато дека Штип, или поточно тврдината во штип (Исарот), е "најпосетувано" место од НЛО на балканот...
Р.Ѕ. Не барам да ме убедувате дали е така или не, дали постои НЛО или не, само си кажувам што сум прочитал, пошто ме интересираат вакви ствари.
Поздрав![]()
Зар и ова го има во Штип???
Јас сум од Штип, а вакво нешто не сум слушнал!![]()
У бре затоа ли сме ние Штипјани такви ко ебани у мозоко.......Јас у овоа не верувам и кога беше целата таа дешавка јас се секавам дека спиеше беше касно а дедо ми и татко ми беа на тарасата и испаничија нешто излеземе сите надвор ама јас таков несмасен последен излезе и ништо не виде после 2 месеца се збори за тоа ....Не сум видел ништо ама 100 посто имаше нешто оти не престануваа да зборат за тоа и дедо ми и татко ми и цел Штип....Моѓш да е било нешто далеко од нло и слично ама имаше нешто а шо беше никој не кажа.Се сеќавам убаво,беше 1997 год. и нешто чудно се случуваше во Штип и околината,имаше паника демек над Исарот се појавиле НЛО-а,дури и на вести нон-стоп вртеше,очевидци,исплашени луѓе итн.Лично ви гарантирам дека баш тогаш имам видено над Радовиш светлечки топки кои летаа во правец на Штип а и имаше некоја чудна атмосфера во градот и во Македонија воопшто.Ако прогуглате на нетот(aliens ufos 1997),ќе видите дека баш во таа година ни на светско ниво се случувало нешто мистериозно.Мое мислење е дека ако навистина се работи за алиенси,тогаш тие во минатото имаат оставено или направено нешто овде по кое и се вратија да го најдат.Поздрав !
Се сеќавам убаво,беше 1997 год. и нешто чудно се случуваше во Штип и околината,имаше паника демек над Исарот се појавиле НЛО-а,дури и на вести нон-стоп вртеше,очевидци,исплашени луѓе итн.Лично ви гарантирам дека баш тогаш имам видено над Радовиш светлечки топки кои летаа во правец на Штип а и имаше некоја чудна атмосфера во градот и во Македонија воопшто.Ако прогуглате на нетот(aliens ufos 1997),ќе видите дека баш во таа година ни на светско ниво се случувало нешто мистериозно.Мое мислење е дека ако навистина се работи за алиенси,тогаш тие во минатото имаат оставено или направено нешто овде по кое и се вратија да го најдат.Поздрав !
Ќе ве молам сите шо имат некаков контакт со сите тие луѓе, очевидци, или ако сте самите очевидци на такво нешто да ми пишете пошто работам документарен филм за НЛО у Штип.
Однапред Фала