Точно ова сакав да го кажам милиони случаи има кога очевидци сведочат за појавување на НЛО над исаротНезнам што е, ама знам едно.... Сигурно е Грчко! Може и Бугарско али накај Грчко иде појше. Македонско више ништо не е.... Може и името ќе бараат да се смени на черепов (или што и да е )
Иначе, тие што се заинтересирале за НЛО и вонземјани, и што прочитале повеќе ствари за тоа, ќе им биде познато дека Штип, или поточно тврдината во штип (Исарот), е "најпосетувано" место од НЛО на балканот...
Р.Ѕ. Не барам да ме убедувате дали е така или не, дали постои НЛО или не, само си кажувам што сум прочитал, пошто ме интересираат вакви ствари.
Поздрав
Same here!! и јас сум од Штип и прв пат слушам за овоа.Зар и ова го има во Штип???
Јас сум од Штип, а вакво нешто не сум слушнал!
У бре затоа ли сме ние Штипјани такви ко ебани у мозоко.......Јас у овоа не верувам и кога беше целата таа дешавка јас се секавам дека спиеше беше касно а дедо ми и татко ми беа на тарасата и испаничија нешто излеземе сите надвор ама јас таков несмасен последен излезе и ништо не виде после 2 месеца се збори за тоа ....Не сум видел ништо ама 100 посто имаше нешто оти не престануваа да зборат за тоа и дедо ми и татко ми и цел Штип....Моѓш да е било нешто далеко од нло и слично ама имаше нешто а шо беше никој не кажа.Се сеќавам убаво,беше 1997 год. и нешто чудно се случуваше во Штип и околината,имаше паника демек над Исарот се појавиле НЛО-а,дури и на вести нон-стоп вртеше,очевидци,исплашени луѓе итн.Лично ви гарантирам дека баш тогаш имам видено над Радовиш светлечки топки кои летаа во правец на Штип а и имаше некоја чудна атмосфера во градот и во Македонија воопшто.Ако прогуглате на нетот(aliens ufos 1997),ќе видите дека баш во таа година ни на светско ниво се случувало нешто мистериозно.Мое мислење е дека ако навистина се работи за алиенси,тогаш тие во минатото имаат оставено или направено нешто овде по кое и се вратија да го најдат.Поздрав !
И јас го имам слушнато тоа.Имав 8 години ама убаво се секавам...Се сеќавам убаво,беше 1997 год. и нешто чудно се случуваше во Штип и околината,имаше паника демек над Исарот се појавиле НЛО-а,дури и на вести нон-стоп вртеше,очевидци,исплашени луѓе итн.Лично ви гарантирам дека баш тогаш имам видено над Радовиш светлечки топки кои летаа во правец на Штип а и имаше некоја чудна атмосфера во градот и во Македонија воопшто.Ако прогуглате на нетот(aliens ufos 1997),ќе видите дека баш во таа година ни на светско ниво се случувало нешто мистериозно.Мое мислење е дека ако навистина се работи за алиенси,тогаш тие во минатото имаат оставено или направено нешто овде по кое и се вратија да го најдат.Поздрав !
Ќе ве молам сите шо имат некаков контакт со сите тие луѓе, очевидци, или ако сте самите очевидци на такво нешто да ми пишете пошто работам документарен филм за НЛО у Штип.
Однапред Фала