Необично откритие во околината на Штип

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Ова е случај за Индијана Џоунс.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Незнам што е, ама знам едно.... Сигурно е Грчко! Може и Бугарско али накај Грчко иде појше. Македонско више ништо не е.... Може и името ќе бараат да се смени на черепов (или што и да е :) )

Иначе, тие што се заинтересирале за НЛО и вонземјани, и што прочитале повеќе ствари за тоа, ќе им биде познато дека Штип, или поточно тврдината во штип (Исарот), е "најпосетувано" место од НЛО на балканот...

Р.Ѕ. Не барам да ме убедувате дали е така или не, дали постои НЛО или не, само си кажувам што сум прочитал, пошто ме интересираат вакви ствари.

Поздрав :)
Точно ова сакав да го кажам милиони случаи има кога очевидци сведочат за појавување на НЛО над исарот:toe:

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
Вакво откритие и не ме чуди.Пред неколку вечери на DISCOVERY CHANNEL гледав емисија за необично откритие во Мексико,слично на ова нашево,т.е.беше пронајден череп чии очни вдлабнатини и форма се разликуваа многу од черепот на обичен човек.Научниците тврдат дека со таква форма на черепот човечко суштество не би можело да преживее,туку веднаш би настанала смрт после раѓање.А,беше констаттирано дека овој организам имал поодмината возраст,што е многу зачудувачки како воопшто живеел со таква форма на черепот.Единствено знам дека беше наречен Ѕвезденото дете и дека неговата ДНК во многу голема мера се разликува од човечката.
Така да ништо чудно вакво нешто да се пронајде и на овие простори.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Колку глупости се изначитав.. :nesvest:

Мутант.
Некој деформитет на некое суштество, од земјава пред се..

:kesa:?

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Немате повеќе слики од черепот ? од телото ? видео ?

џо!

Фаличниот Ром
Член од
31 октомври 2009
Мислења
519
Поени од реакции
52
коа ќе им дое паско...ќе го направи антички инвалид:vozbud:
или киклоп:vozbud::vozbud:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Зар и ова го има во Штип???:vozbud:

Јас сум од Штип, а вакво нешто не сум слушнал!:toe:

Член од
7 март 2009
Мислења
1.156
Поени од реакции
812
Се сеќавам убаво,беше 1997 год. и нешто чудно се случуваше во Штип и околината,имаше паника демек над Исарот се појавиле НЛО-а,дури и на вести нон-стоп вртеше,очевидци,исплашени луѓе итн.Лично ви гарантирам дека баш тогаш имам видено над Радовиш светлечки топки кои летаа во правец на Штип а и имаше некоја чудна атмосфера во градот и во Македонија воопшто.Ако прогуглате на нетот(aliens ufos 1997),ќе видите дека баш во таа година ни на светско ниво се случувало нешто мистериозно.Мое мислење е дека ако навистина се работи за алиенси,тогаш тие во минатото имаат оставено или направено нешто овде по кое и се вратија да го најдат.Поздрав !

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Се сеќавам убаво,беше 1997 год. и нешто чудно се случуваше во Штип и околината,имаше паника демек над Исарот се појавиле НЛО-а,дури и на вести нон-стоп вртеше,очевидци,исплашени луѓе итн.Лично ви гарантирам дека баш тогаш имам видено над Радовиш светлечки топки кои летаа во правец на Штип а и имаше некоја чудна атмосфера во градот и во Македонија воопшто.Ако прогуглате на нетот(aliens ufos 1997),ќе видите дека баш во таа година ни на светско ниво се случувало нешто мистериозно.Мое мислење е дека ако навистина се работи за алиенси,тогаш тие во минатото имаат оставено или направено нешто овде по кое и се вратија да го најдат.Поздрав !
У бре затоа ли сме ние Штипјани такви ко ебани у мозоко.......Јас у овоа не верувам и кога беше целата таа дешавка јас се секавам дека спиеше беше касно а дедо ми и татко ми беа на тарасата и испаничија нешто излеземе сите надвор ама јас таков несмасен последен излезе и ништо не виде после 2 месеца се збори за тоа ....Не сум видел ништо ама 100 посто имаше нешто оти не престануваа да зборат за тоа и дедо ми и татко ми и цел Штип....Моѓш да е било нешто далеко од нло и слично ама имаше нешто а шо беше никој не кажа.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Многу ме интересира што е ?

S

StereoLove

Гостин
И јас го имам слушнато тоа.Имав 8 години ама убаво се секавам...

Сепак...во секој случај интересно:toe:

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Памтам поодамна, кога бев повеќе загреан за овие работи, најдов една страница каде пишуваа дека сегде низ светот има наоѓано вакви коски од рогати џинови, само што ги криеле.

Ова е страницата ако некој го интересира:
www.mysteriousworld.com

Член од
2 февруари 2008
Мислења
96
Поени од реакции
15
Ќе ве молам сите шо имат некаков контакт со сите тие луѓе, очевидци, или ако сте самите очевидци на такво нешто да ми пишете пошто работам документарен филм за НЛО у Штип.

Однапред Фала

V

Vollstandig

Гостин
Ќе ве молам сите шо имат некаков контакт со сите тие луѓе, очевидци, или ако сте самите очевидци на такво нешто да ми пишете пошто работам документарен филм за НЛО у Штип.

Однапред Фала

Абе едно време гледаа НЛО луѓето, летечки тајнири и што уште не, ама по некоја година излезе Google Earth.

Kajgana Shop

На врв Bottom