Необични карактеристики

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Леле и јас. Меморијата ми е на нула ... многу сум расеана секогаш и ретко да запамтам нешто како број или фаца или име ... катастрофа!
Него друга работа ... нерви ми се кинат ако не е све околу мене кај што треба да е ... тогаш колку и да сум весела, урлам упм. Сите ме знаат која хистерија сум за тоа.
Кафе пијам минимум три саати со многу ретки исклучоци.
Секогаш каснам барем 5 минути за било каде.
Ако не се спремам половина час најмалку ... нема шанси да ме извлече некој од дома, па макар и да треба до продавничката да слезам ... незнам што би правела во некоја кризна ситуација како пожар пу пу пу.
Неможам да заспијам ако сум завртена на лева страна ... :icon_lol:

divine напиша:
Леле и јас. Меморијата ми е на нула ... многу сум расеана секогаш и ретко да запамтам нешто како број или фаца или име ... катастрофа!
Него друга работа ... нерви ми се кинат ако не е све околу мене кај што треба да е ... тогаш колку и да сум весела, урлам упм. Сите ме знаат која хистерија сум за тоа.
Кафе пијам минимум три саати со многу ретки исклучоци.
Секогаш каснам барем 5 минути за било каде.
Ако не се спремам половина час најмалку ... нема шанси да ме извлече некој од дома, па макар и да треба до продавничката да слезам ... незнам што би правела во некоја кризна ситуација како пожар пу пу пу.
Неможам да заспијам ако сум завртена на лева страна ... :icon_lol:

:pos: И јас исто!! Сакав да пишам, ама си викам бегај ќе се скинат од смеење. Ќути кај шо не сум била сама.:icon_lol:
Инаку и јас или каснам по 15-20 минути или одам порано од договореното.:icon_mrgr

I am a bitch напиша:
moite drugarki se gadat koga go pijam jogurtot so pica.:icon_lol:

da,da znam...i moite drugarki isto se gadat koga go pijam na primer so spageti,pica,mandzi so se bukvalno so sekoe soleno jadenje :)

Јас сум левучар, се правам со лева рака... пишувам, цртам, држам четка за заби со лева, со лева дркам, со лева... со лева правам многу работи.

vodkamixx напиша:
И имам една многу чудна карактеристика, си ги корнам трепките. Незнам зашо, навика.

П.С. Не сите трепки, само крајните, некако „чкуљави” ми се. :) :)

me2:icon_lol: :icon_lol:

The`bItCh напиша:
Инаку и јас или каснам по 15-20 минути или одам порано од договореното.:icon_mrgr

Да, да или порано. Навреме неможам да стигнам никогаш, па да се убијам!:star: :icon_lol:

FortunE напиша:
Друго не ми текнува сега.

Кога седиш подолго време пред монитор, главата ја зафрлаш на десна страна :).

Во состојба си да пиеш едно кафе 2 саати и еднакво да уживаш во секоја голтка од тоа кафе :).

А јас ...
Не можам да напишам смс со десна рака, а не сум левичар.
Имам впечаток дека малите деца се кршат, па панично бегам од секаков контакт со нив кој вклучува допир.
Не преферирам да јадам со прсти и не можам да пијам вода, сок или алкохол од сад за друга намена - шоља за кафе, на пример.

Saatot go nosam na desna raka,a ne sum levicar,pisuvam so dvete race,ne jadam mlecni proizvodi(sto na mnogu im e cudno),i pamtam detalji od koga sum bila mala..:)

Врати не отварам со гола рака,кога одам во wc се качувам со двете нозе на шолја и вршам нужда(голема педантерија сум),ако не сум легната на стомак и немам перница меѓу нозе,не можам да заспијам,не јадам слатки работи(едноставно не ми се слатки),кафе било какво и да е пијам без шеќер и го пијам цел ден(го мезам)...:)

Обично запамтувам некои неважни работи отколку важни. :)

Секогаш списанијата ги листам од назад нанапред, едноставно неможам да почнам било кое списание да го листам однапред. Исто како и Дивнето луѓето на прв поглед мислат дека сум лоша и ме мразат .. сирење јадам со секое јадење не седнувам да јадам ако нема сирење (до пред некое време исто и со мајонезот правев ама го откажав од употреба) .. бројки памтам премногу и фаци .. ама имиња да ме отепаш неможам да запамтам :) .. не ми текнува нешто друго во моментов

Највеќе мразам сирење... ич не го поднесувам, од самата мирзиба на сирењето ми иде да повраќам. :)

MaRiNa`Oh напиша:
после исто и јас газам на цели плочки, никако на раб, пробвам да ги бројам ама после се губам и почвам во мене само да си редам бројој.

Ја понекоаш внимавам да ги стапнувам преку една...ако згрешам пцујам и се осеќам ко да сум направила најгрозна работа :pos:.

doti4nata напиша:
da,da znam...i moite drugarki isto se gadat koga go pijam na primer so spageti,pica,mandzi so se bukvalno so sekoe soleno jadenje :)

и јас го пијам со све јогуртот.:icon_lol:

А да јадете леб, лубеница и сирење, ама со лебот да макате од сокот од лубеницата.... :) :) :)

П.С. Ова баба ми го јаде. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom