Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.
portokal so sitrenje,dinja so prsuta
jogurt i cips,spageti so pavlaka,kecap,majonez
...inaku mozam od super najraspolozena da stanam epten down,ocite mi se svetlo zeleni(duri dracat
)koga placam,slatki mi se zamrznati kiflicki
..i so znam..tolku valjda
)doti4nata напиша:e pa ne e tolku cudno toa we...jas so se pijam jogurt
i kaj mene e poznato deka sum filmadzika pa taka koga sum sama tolku mozam da se nafuram deka nekoj sto mi znaci umrel sto duri i pocnuvam da placam![]()
незнаеш какво створење си кога оди чоек со тебе по улица....ги погодува квадратите,трча пред колите а по полицајските мава и вика фак д полис,застанува на 2 чекора за да се изнакези,се заканува дека ако не преминете од другата страна ќе се дере среде улица (шо им се случува на сите кои нема да поверуваат дека е способна за тоа),и не престанува да зборува како чад муска си го скршил газот.Goddess of Chaos напиша:Па прилично сум нормална...ама коа одам по поплочен под (само со симетрични квадрати) несвесно постојано се обидувам да стапнам само во квадрат, никако да ми дојде стапалото измеѓу 2 квадрати или во еден помалце а во друг повеќе.

после исто и јас газам на цели плочки, никако на раб, пробвам да ги бројам ама после се губам и почвам во мене само да си редам бројој. друштвово ми викат дека брзо ќе почнам да се дроговам зш ногу сум сакала да филозофирам и сум знаела убо да цртам(учевме дека тие уметниците и филозофите најлесно потпаѓале под пороци). после зато шо сите во моево друштво се погодени зборливи (ам од Охрид, шо сакате..) јас иам карактеристика да седам и да ќутам и да слушам шо зборвет.. и после од ко ќе си напрам концепција во умов шо се дешавало до тоаш, почвам да мелам.. понекоаш ме прифаќет во умов па почвам да трескам глупости ама ретко.. пред да заспијам секогаш прам филмој во глава, исто од кафе ми се спијат, а навечер често се дешават да зборвам во сон.. дури и да станвам, ама тие случки ќе ги кажам во друга прилика