Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас исто листам од назад па напред било кое списание да е:kez: :kez: :kez:Devilish Angel напиша:Секогаш списанијата ги листам од назад нанапред, едноставно неможам да почнам било кое списание да го листам однапред.
Наташа напиша:И јас исто листам од назад па напред било кое списание да е:kez: :kez: :kez:

Уф фала богу а ја мислев дека сум единственатаhumanoid напиша:Велат дека ова било типично за жените.
Како што читам овде, игледа блиску било до вистината![]()
па има неколку работи карактеристични кои ми се дешаваат секогаш...пр. тоа во зависност од расположение да ми се менува бојата на очите од светло плави од сиво зелени(такви се кога не сум изнервирана многу) инаку тоа повеке луге го имаат приметено кога сум возбудена од нешто и разговарам со некого ме открива вегата на левото или десното око незнам самата ми се крева и спушта...а јас неможам да забележам
...друго кое е карактеристично е кафето го пијам и јас пред спиење и ме успива ама и насабајле ми отвара очи и го пијам долго долго некогаш и една шоља цел ден...затоа кога ке одам кај некого на гости, а сум на брзање не го допивам и сите мислат дека нешто не го погодиле кафето...а нема врска значи дивајн јас и ти кафе муабет цел ден маратонски може да издржиме без да го допиеме... 

Моето име е С А Ш К О - Сашко...Devilish Angel напиша:.. бројки памтам премногу и фаци .. ама имиња да ме отепаш неможам да запамтам..

vardarce напиша:Моето име е С А Ш К О - Сашко...![]()
Aceva напиша:Драстични промени на расположение во краток временски период. Во три минути - од плачење до смеење. Ќе да е некоја лудост.
divine напиша:Нема врска со лудост ... барем јас така си мислам дека ми се дешава истото!![]()
Иначе Алита ... кога ќе ми дојдеш на кафе?![]()
![]()
![]()
Наташа напиша:Ах да!Заборавив да кажам дека кога спијам секогаш сум завртена со грб кон партнерот,никако неможам фаца у фаца да спијам или завртена кон зид одма се гушам и паника ме фака,така да мора да е отворено пред мене.Абе фрик у п.м.