Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас исто листам од назад па напред било кое списание да е:kez: :kez: :kez:Devilish Angel напиша:Секогаш списанијата ги листам од назад нанапред, едноставно неможам да почнам било кое списание да го листам однапред.
Наташа напиша:И јас исто листам од назад па напред било кое списание да е:kez: :kez: :kez:
Уф фала богу а ја мислев дека сум единственатаhumanoid напиша:Велат дека ова било типично за жените.
Како што читам овде, игледа блиску било до вистината![]()
Моето име е С А Ш К О - Сашко...Devilish Angel напиша:.. бројки памтам премногу и фаци .. ама имиња да ме отепаш неможам да запамтам..
vardarce напиша:Моето име е С А Ш К О - Сашко...![]()
Aceva напиша:Драстични промени на расположение во краток временски период. Во три минути - од плачење до смеење. Ќе да е некоја лудост.
divine напиша:Нема врска со лудост ... барем јас така си мислам дека ми се дешава истото!![]()
Иначе Алита ... кога ќе ми дојдеш на кафе?![]()
![]()
![]()
Наташа напиша:Ах да!Заборавив да кажам дека кога спијам секогаш сум завртена со грб кон партнерот,никако неможам фаца у фаца да спијам или завртена кон зид одма се гушам и паника ме фака,така да мора да е отворено пред мене.Абе фрик у п.м.