Немам партнерка за на матура

• Креатор на темата Креатор на темата DekiBomba
  • Време на започнување Време на започнување
Za polumatura, nemav ja samo partnerka. Na fizicko site me brkaa da im bidam partner. It was interesting dude. 20 devojki trcaa po mene i morav za edna da se odlucam ;) Nego ako ti faka nekoja na oko a nema partner idi prasaj. Veruj vo sebe ;)

Јас ја знам. Млада е, жива исто така ама здрава, права, не би рекол.
ЗоЖто ме издаде... :place::place::place::place:[DOUBLEPOST=1431523749][/DOUBLEPOST]
Животот е премногу краток за да имаш проблеми од ваков тип. Размисли.
Искрено, најубаво би било кога сите во животов би имале проблеми од ваков тип.
Ама тие му се годините, притисок од врсници си прави свое...

Јас додуша не се ни замарав дали ќе имам партнер, не си го ни сакав средното во коешто бев, чекав само да завршиме и да се мавнам од таму.:icon_lol: А за полуматура, па ич не ми ни паднало на памет. Партнер за полуматура бе.:pos:За полуматура мене главна преокупација ми беше дали ќе ја пуштат "Lose Yourself" од Еминем. :LOL: И ја пуштија, во транс паднав од среќа...:pos:

ЗоЖто ме издаде... :place::place::place::place:[DOUBLEPOST=1431523749][/DOUBLEPOST]
Искрено, најубаво би било кога сите во животов би имале проблеми од ваков тип.
Ама тие му се годините, притисок од врсници си прави свое...

Јас додуша не се ни замарав дали ќе имам партнер, не си го ни сакав средното во коешто бев, чекав само да завршиме и да се мавнам од таму.:icon_lol: А за полуматура, па ич не ми ни паднало на памет. Партнер за полуматура бе.:pos:За полуматура мене главна преокупација ми беше дали ќе ја пуштат "Lose Yourself" од Еминем. :LOL: И ја пуштија, во транс паднав од среќа...:pos:
Loose yourself на ПОЛУМАТУРА?

Boy, now I feel too old :D
(коа летна времево)

И здрава и права е ...не ширете дезинформациии :D

иначе не се замарај за некоја година нема ни да е битно за матурата со други работи ќе се замараш...како и да ќе си поминеш убаво и без партнерка...и така после ресторанот не се знае кој што прави...

По 2 години ќе се смееш за какви глупости си се нервирал :D
Арно ти рече некој, не мора да е класната, најди некоја помлада професорка и прашај ја дали сака да ти биде партнерка/да се слика со тебе. Така направи брат му на еден другар и баш јако беше, фраер беше xD

И јас се сликав со другар. Јебига, во цела генерација беа три женски :) #Индустриско

- Мене ми беше парнтерка моја тогаш многу добра другарка која учеше во другиот клас а девојка на еден од најдобрите другари.
- На најдобриот другар (што учевме во клас заедно) му беше партнерка девојка на еден од нашите другари во тоа време, која учеше исто во другиот клас.
- Партнер на мојата тогашна девојка која учеше во другиот клас и беше еден од клас, кој многу ја сфиѓаше, би рекол и ја сакаше.
- Партнер на девојката на мојот најдобар другар од клас, која учеше во дригиот клас и беше еден од нивни клас, кој исто така многу ја сфиѓаше. Ама ептен...

Човече, на што ме потсети, урлам на работа :D

Иначе, ич да не ти чуе. Партнерката нема да ти смени ништо таа вечер.

Ние ни немавме партнери/партнерки за матура бе. Добро, може влијаеше тоа што пола генерација отиде на екскурзија. :D
Од клас заедно си се сликавме сите таму на влез, сосе класна, 10 души дали бевме. Можевме и тогаш ваљда да се поделиме по двајца, али никој за тоа не се замараше. :D

Греота е колку притисок се врши врз децава. Јас би ти рекла ич такво да не ти чуе, матурата е глупа работа, од славење, па се во врска со неа.

За матура немав, ама за апсолвентска ми рекоа неколку. И тоа немавме некој муабет, освен за факс некои теми, ама баш занимливо е ко ќе ја видиш како пелтечи и и трепери глас ,,абе колега ова за забавата, како се викаше да ми бидиш партнер сакав да ти речам''. И почнуваш да си замислуваш колку ќе се напиете вечерта и шо ќе прајте кога че се осамни. Да не речам instant boner.
И вечерта на забавата ми вика многу убаво ти стои оделото. И ја идиот и викам фала и си се свртив настрана. :facepalm: Коа ќе се сетам ми иде у земја да пропаднам.
Ај со оваа колку толку имав некој муабет, али една Скопјанка, два пати мислам у 4 години напраив муабет, различни групи, вечерта пред апсолвентска ми пишува знаеш каде е ресторанот? Знам викам, и ми вика сакав да ти викам партнер да ми бидеш? Еј викам и реков на Марија, не е проблем ќе се сликам и со тебе. Е шо не му речиш на другиот колега? (двајца бевме вкупно) Шо знам , многу ми е педерастичен ми вика хахахахха :D Уууу викам ем ме покани да и бидам партнер, ем не сум педерастичен :jeeee:
А со оваа Марија си го имав муабетот и и викам да не излезе дека ги одбивам овие, ќе изиграме еднаш ја и ти пошо им кажав дека ти ќе бидеш со мене, а и неам пари за поклони and stuff :D

За матура немав, ама за апсолвентска ми рекоа неколку. И тоа немавме некој муабет, освен за факс некои теми, ама баш занимливо е ко ќе ја видиш како пелтечи и и трепери глас ,,абе колега ова за забавата, како се викаше да ми бидиш партнер сакав да ти речам''. И почнуваш да си замислуваш колку ќе се напиете вечерта и шо ќе прајте кога че се осамни. Да не речам instant boner.
И вечерта на забавата ми вика многу убаво ти стои оделото. И ја идиот и викам фала и си се свртив настрана. :facepalm: Коа ќе се сетам ми иде у земја да пропаднам.
Ај со оваа колку толку имав некој муабет, али една Скопјанка, два пати мислам у 4 години напраив муабет, различни групи, вечерта пред апсолвентска ми пишува знаеш каде е ресторанот? Знам викам, и ми вика сакав да ти викам партнер да ми бидеш? Еј викам и реков на Марија, не е проблем ќе се сликам и со тебе. Е шо не му речиш на другиот колега? (двајца бевме вкупно) Шо знам , многу ми е педерастичен ми вика хахахахха :D Уууу викам ем ме покани да и бидам партнер, ем не сум педерастичен :jeeee:
А со оваа Марија си го имав муабетот и и викам да не излезе дека ги одбивам овие, ќе изиграме еднаш ја и ти пошо им кажав дека ти ќе бидеш со мене, а и неам пари за поклони and stuff :D

И за апсолвентска ли е во мода ова со партнери?
Јас и матура и апсолвентска си ги поминав без. :D

Немат поуба партнерка од чиста бела и пивка ракиичка, та се друго после е малце битно.

Што се секираш, јас бев во ПТТ па со ниедно женско во клас што да правам :D.
Ќе отидеш ќе јадете и пиете ќе се сликате и сите дома. Како и да е пари ќе заштедиш.

И за апсолвентска ли е во мода ова со партнери?
Јас и матура и апсолвентска си ги поминав без. :D

Јас од принцип не отидов на дипломска. Не се ни сликав за табло :Д
хахахахахахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom