Немам партнерка за на матура

• Креатор на темата Креатор на темата DekiBomba
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе ич не се замарај бе каква партнерка. Јас имав и шо дека имав не беше ништо посебно. Ај тоа шо ќе фрлиш еден куп пари, ќе потрошиш многу време безврска. Те цвеќе па да биде у боја со фустанот нејзин, па за татко и винце, па за мајка и бомбониера, па имаше и сестра сфе у пичка да и ебам. Па после она на рука шо уше не научив како се вика и тоа да одговара па тешко се наоѓа па сфе у пичку матер. Кај нејзе дома бацуфки, цуфки, цмокчиња од роднини шо ни она не си ги знае па сликања па курци и на крај сфе у пичку матер.
Многу подобро си поминав 4-5 дена покасно кога посебно си правев матура у кафана со друштво, отколку вечерта. Конечно и јас да си искажам маката од матура, не за друго до сега не смеев да кажам. И на крај ако девојката што ми беше партнерка т.е. девојка тоа време ако чита и се пронаоѓа у текстов нек си ебе мајката. Море и јас да и ебам мајката. Не за друго мајка и професорка математика ми предаваше :(
Крајниот епилог? После 2 недели од матура раскинавме :kuracc:

Пoштo зaврши среднo и не ти требaa веќе врски пo мaтемaтикa :kuracc:

Кј мене вклас сме 1:18 машки-женски или наше кажано 2 машки со 32 женски. И двајцата иаме.партнерки од други класој. Побарај немојт сите партнер да имет. Ак ти е срам чора куца некоја најди помини од редо
Аман бе до толку ли се никакви вашиве :гик:

Ако немаш партнерка нема да успееш во животот. Ти кажувам од искуство
:icon_mrgr: (jk)

На полуматура отидов со рацете во џеб и генерално бев единствениот шо отиде сам и ич не ми беше гајле, на матура имавме дефицит на жени, пендрек-парти школо. Искрено воопшто ништо нема да ти смени сам да отидеш... голема работа. Не му придавај толку значење, ништо страшно. И плус повеќе пари за пиење пошо нишо не мораш да купиш за никого, ниту мислење дали ќе погодиш поклон и остала срања :D

Леј ама го утешивте :D

2:1 девојчиња у клас и ниту едно од другите класови не оди со него...

Леј ама го утешивте :D

2:1 девојчиња у клас и ниту едно од другите класови не оди со него...

А ти го доотепа како и девојките од другите класови, па и од неговиот..

А ти го доотепа како и девојките од другите класови, па и од неговиот..

Ам од толку девојки ни една не се нашла да му биде партнерка не е за тешење него за плачење на тие години.

Сега е смешно али тогаш беше топ тема кој со кого оди на матура. Ние и до ден денес си одиме со партнерите на матура исто како и тогаш. Немаа партнерки само оние кој беа дежурни пациенти 4 години. Верувам дека и денес е истото.

Така да дечкото во очите на сите други на тие години дефинитивно има проблем. Со ај шо ти е гајле нема да му помине. Туку нека си ја чукне главата на факс како ќе се претстави за да не оди и на дипломска сам.

еј кај мене у средно у јбт размерот беше 5:1 женски према машки и пак имаше мисири што немаа партнерка :facepalm:

Јас стално сум ги одбирал најздробените во суратот за партнерки, ради инает да пукнет од мка оние другине старлети шо се праеја.:D[DOUBLEPOST=1431536844][/DOUBLEPOST]
еј кај мене у средно у јбт размерот беше 5:1 женски према машки и пак имаше мисири што немаа партнерка :facepalm:
Ам место да купвет подароци, тије парата так фукната на 2 коефицинет в кладилница или џа или бу:D Поќе џа него бу, е зато немет партнерки. Шо ќе и речит, ево виј ги овије скапаниве Чарлтон ме паднаја и подарок и све ми го ебаја начисто.

Последно уредено:
Ни јас немав партнерка :icon_mrgr:
Во клас бевме 24 машки ако не се лажам и дупло помалку женски, а и тие што беа во наш клас си имаа дечковци од други класови кои им беа партнери и на матурата :icon_mrgr:
Во четврта година пола време го имав поминато вон школо, па ни се погоди и да бојкотираме настава со недели (месеци во наш случај :D), така да во тој период не се ни замарав да одам во школо :pos:
Така да кога дошло времето да се прашуваат за партнери, сите си се договориле по факинг хај фајв и по мсн, а за мене тоа беше тотално непознат поим и кога укапирав дека веќе почнале со тие муабети, касно беше :icon_mrgr: Додуша останаа еден куп без партнери и партнерки и дел од тие без партнери не беа грди, него така си сакаа :icon_mrgr: Ако убаво памтам кај нас во клас повеќето беа без партнери.
Мора да си признаам дека и онака не се дружев којзнае колку со луѓето од средно, особено со тие кои ми беа во клас во прва и втора година :icon_mrgr: После тоа си имав подобро друштво, ама сепак главното друштво ми беше од сосема друго место :D

Не се замарав воопшто со матурата. Алишта купив на два дена пред матурата, не носев сако (никогаш нема ни да носам во животов :D), не правев ништо ниту дома ниту во кафана (what's the big fucking deal, јака муда ако си завршил средно, нити за дипломска сум частел со такви бабински прослави ни бутур). Дојдов со другари, не џитна некој од родителите. Пола од тие што ги чекав се издрогираа, не ни влегоа цела вечер, јас кога влегов не се ни сликав :pos:
Прославата кај и да бевме не беше ништо посебно, после тоа падна интересното на афтерот :D

Ни за апсолвентска не сум барал партнерка, иако сум се дружел со сите и со повеќето сум имал секојдневен муабет, а не само здраво-здраво. Бевме 2 машки и остатокот женски и на крај јас и он се сликавме на влез на врата, пошто јас ја заборавив картата дома и он ме чекаше дури се вратам до дома да ја земам :icon_mrgr:
И ваму, забавата беше на афтерот :D

Партнерка вика, ние во класот бевме десет машки со едно девојче, моравме партнер со партнер да се сликаме, па и тоа плеснатите на врата делеа цвеќиња за секоја слика, моравме да се сликаме со партнер и да држиме цвеќе у рака, ама еве, уште сме живи, така да небитно. :icon_mrgr:

За полесно да најдеш партнерка за матура стај слика у темава :pipi: Шансите ти се 50:50.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom