Немам партнерка за на матура

• Креатор на темата Креатор на темата DekiBomba
  • Време на започнување Време на започнување
Па да можеше вака со некој поблизок другар да се договориш да ти ја даде едната партнерка, дека ионака повеќето по две имале..
Ма знаеш што? Ич да не ти чуе. И онака откако ќе се начукате нема да се знае кој со кого ќе се мува. За сликање може да се сликаш со некој од другарите и нивните партнерки.
И јас сакав да разгледам една од овие варијации, но со оглед на ,, огромната ангажираност" на другарите околу овој проблем, се плашам да не бидам болно приземјен.

И јас сакав да разгледам една од овие варијации, но со оглед на ,, огромната ангажираност" на другарите околу овој проблем, се плашам да не бидам болно приземјен.

Па во таков случај жалам, ама не ти се другари.

- Мене ми беше парнтерка моја тогаш многу добра другарка која учеше во другиот клас а девојка на еден од најдобрите другари.
- На најдобриот другар (што учевме во клас заедно) му беше партнерка девојка на еден од нашите другари во тоа време, која учеше исто во другиот клас.
- Партнер на мојата тогашна девојка која учеше во другиот клас и беше еден од клас, кој многу ја сфиѓаше, би рекол и ја сакаше.
- Партнер на девојката на мојот најдобар другар од клас, која учеше во дригиот клас и беше еден од нивни клас, кој исто така многу ја сфиѓаше. Ама ептен...
Да не си глумел у шпанска серија ти бе?

- Мене ми беше парнтерка моја тогаш многу добра другарка која учеше во другиот клас а девојка на еден од најдобрите другари.
- На најдобриот другар (што учевме во клас заедно) му беше партнерка девојка на еден од нашите другари во тоа време, која учеше исто во другиот клас.
- Партнер на мојата тогашна девојка која учеше во другиот клас и беше еден од клас, кој многу ја сфиѓаше, би рекол и ја сакаше.
- Партнер на девојката на мојот најдобар другар од клас, која учеше во дригиот клас и беше еден од нивни клас, кој исто така многу ја сфиѓаше. Ама ептен...

Човече, на што ме потсети, урлам на работа :D

Иначе, ич да не ти чуе. Партнерката нема да ти смени ништо таа вечер.

Си праевте лотарија па која на кого ќе се падне или како?

Си праевте лотарија па која на кого ќе се падне или како?

„врските“ ни беа тајни, па да нема компликации, одлучивме така да бидат поделбите партнер-партнерка :D

„врските“ ни беа тајни, па да нема компликации, одлучивме така да бидат поделбите партнер-партнерка :D

Во средно нема тајни, само сте се залажувале:D А после матура се распределивте правилно или?:icon_lol:

Во средно нема тајни, само сте се залажувале:D А после матура се распределивте правилно или?:icon_lol:

Уште внатре се распределивме само од оваа перспектива криво ми е што не ми е сликата со првата девојка :Д
Немаме контакт ама кога и да се видиме си имаме муабет :)

Него, едни дури и се скараа па се смирија, горе на Водно. Нели, у 5 сабајле мора да се оди на Водно :Д

Матура, материјален натпревар. Не се секирај, и мислам дека пред влез ќе најдеш, јас така... немав, но пред да влеземе, надвор, најдов.

Стварно ова ли толкав проблем е што треба да те депримира? Појди на матура, очукај се со друштво и ич да не ти е гајле кој со кого е. И онака само мал дел од тие што се сега со тебе ќе ти значат нешто во животот 2 месеци по матура. Сериозно, ќе ти се смее народ кога ќе слушне колкаво значење му придаваш на "проблемов".

Не се секирај,голема работа што си немал партнерка..А на полуматурата имаше ли партнерка?Јас имав на полуматурата,и се засрамив кога видов дека ми купила сет мирис Str8 од 500 денара,а јас и купив од пазар едно за накит чување од 50 денара..Па имаш време до матурата,потруди се,запни,ќе најдеш..Мада и сам да влезеш нема да те вратат.

Леле колку небитна работа е партнерка, буквално служи само за сликањето и за поклон да си купите, опушти се, не губиш ништо.

:pos:ее алал да ти е, ме изнасмеа вака сред учење..
Не е крај на светот ако немаш партнерка.. барем ќе заштедиш на пари.
На крај краева замоли некоја од другарките да се слика со тебе, ваљда нема да те одбијат за една слика.. не мора да сте официјално партнери за да се сликате.

Еех кај ми отиде времето кога си имав вакви банални проблеми :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom