А
Ајсшутер
Гостин
``Lazes rado, lazes duso, lazes vestice``
jas ja sakam Makedonija poveke od tebe
Па иде по пазари за по 50-100 да дадат глас за нејзе им се лиже
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
``Lazes rado, lazes duso, lazes vestice``
jas ja sakam Makedonija poveke od tebe
Па иде по пазари за по 50-100 да дадат глас за нејзе им се лиже
zosto Gruevski odbiva tv-duel so Sekerinska ? :raz:
Ароганцијата сега стана “доблест“ на премиерот,слично како што порано ја имаа другите премиери и Шеќерка исто така.![]()
извини не се 8 год немој да лажеш 2001 год имаше широка коалиција нелииииииииииииииииииииии а и сега не се 4 него неполни 2 така добра ти е веселава математика,а да и не ја број првата влада колку се сеќавам неа ја водат како експертска.Gebels, uste 100 pati da povtoris nema da ti pomine lagata. 8 god DPMNE i 9 god. SDSM vladeea so Makedonija.
Aj sega napisi za garderobata na Sekjerinska. :pos2: :pos2:
Chobani o Shabanima. hehe..
http://www.vecer.com.mk/?ItemID=C622AC01CC3D6344B48B299DE7F863E2
Во светот секаде се одржуваат тв дуели...ама во овој случај неможе да се случи дуел затоа што има многу голема разлика во рејтинзите на лидерите....
Како второ која е логиката тој што има огромен рејтинг да дозволи да биде ставен во незгодна позиција при дуел и да изгуби дел од рејтингот...а на сметка на тоа другиот опонент да поприми на рејтинг...
така да ако Николче излезе на дуел ќе се заебе гадно...
:smir:
п.с Има некој информација каде е Николче????
п.с Има некој информација каде е Николче????
Е ова болдираното е веќе оправдание што држи вода.:smir:
И ананаси да продаваат... Какво комбенце имаат со логото исшарано... Тамам за бизнис.
Со оваа постава која ја имаат СДСМ можат само да се сликаат и даваат пари за реклами,ништо друго.