Нема жена како Шеќеринска во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување
Абе види брат сеа, за кој како. За некој вистината боли, за некој не е вистина а на тебе глеам ти е досадна.

Како и да е и Ти највероватно си го глеал Евтов, па сеа се переш тука со еуровизија, патем за твоја информација, доколку не си знаел, Mакедонија на евровизијата има настап во четврток вечерта, ова време. Чисто да знаеш, да не се чудиш шо оваа вечер ги нема нашите.

Грешка си, мене си ми баш забавен
giggle.gif

П.С. Вечерва ги гледав вашите спонзори на Евровизија, се пласираа први,да не се секираш.:)

Ajde vaka, ako e 3000 evra mora da ja ima vo nekoj katalog. Bidejki ste vie strucnjaci za guglanje povelte najdete go modelot i pokazete go.

Па, добро залудно бараш начин да ја оправдаш твојата лидерка. Барем не мора толку да говори за економија која за неа претставува смртен непријател....И после таа ќе обезбедела повисоки плати, минимални плати..итн...

Ох леле мајко, едно знам дека СДС веќе на 2 јуни ќе почни да се дели, да бара нов лидер, комплетна реформа на раководството!!!

vo odnos na postovite kade barate da odat na duel rada i nik ke vi kazam deka i dvata ne se taka dobri oratori i nemaat golema harizma no sepak mislam oti epilogot ke bide katrastofalen za rada za sto i da ja prasat taa nema odgovor tuku isprepleteni zborovi koi narodot ne gi razbira eve jas bi i postavil edno prasanje so koe taa nema sansa da dade odgovor
Kako ke vlezeme vo NATO i EU za ses meseci ?

Не дава одговор на ова, го избегнува „политички“ со „Груевски имаше шанса ..., ...ние ќе пријателите... се сакаме..., “ ко ќе видиш, нема одговор, ама начинот на кој го кажа, си мислиш Груевски е крив (автоматски, гласаш за нив на избори).

Т.е. ако си овца, ова погоре.

А па и ВМРО се за нигде. (ова за оние што ќе се залетаат со реплики дека сум портокалов). Да видевте колку банално се расправаат оти Бонева рекла дека жените се зад Шекерка, па жените од здруженијата рекоа дека немало то врска, па вмро мораше да рипни „не ни ги гибајте жените, и ние иаме жени“, па сега СДС пак „нашите жени се појаки“, па вмро „да ви ебиме жените“ итн. :tv:

Место да седнат и да работат, само свикуваат прес конференции и караат мајче шајче. На ништо не личи ова. Пошто нема начин како да ги казнам и едните и другите, најверојатно демонстративно ќе го искинам гласачкото ливче на ситни парчиња и ќе го пикнам во сандачето.

vo odnos na postovite kade barate da odat na duel rada i nik ke vi kazam deka i dvata ne se taka dobri oratori i nemaat golema harizma no sepak mislam oti epilogot ke bide katrastofalen za rada za sto i da ja prasat taa nema odgovor tuku isprepleteni zborovi koi narodot ne gi razbira eve jas bi i postavil edno prasanje so koe taa nema sansa da dade odgovor

Да ќе влеземе за шест месеци кога ке го смени името, и сопругот и нејзин е врзан со грците максимално, јахти ово оно цел бизнис со нив му е, душата му мириса на грчко.... Ете така Рада Шеќеринска ќе не внесе во ЕУ и НАТО, може ќе предложи и афтономна покраина Р. Грција да бидеме:salut:

forumive se unistuvaat so ovie partiski vojnici.sekoj si ima pravo na svoe mislenje i vo toa na koja politicka partija ke veruva.po minative postovi gledam koj ke pise nesto protiv grujo odma komunjar,predavniki dr.tie sto se za vmro i ako dojde sdsm na vlast i napravi da cveta drzavata tie pak ke glasaat za vmro,istoto vazi i za clenovite za sdsm.site izbori koj e na vlast odlucuvaat neopredenite koj se ogromen broj vo ovaa drzava.inace temava e sekerinska i bi sakal da prokomentiram nesto.pred nekoj den gostuvase kaj janko vo emisija i mozam da kazam deka pozitivno me iznenadi.ne zboram za sdsm vo celina kako partija,tuku licno za nea.moze da se zbori po forumive se i sesto ama zenata e stvarno kapacitet i premnogu intelegentna ama toa samo po svoe ne znaci deka ako dojde na vlast odma ke cvetaat ruzi.eden ne ja vodi drzavata a tie sto se okolku sekerinska bi trebalo malce na nea da se ugledaat.a ova sto grujo ne saka da iskoci na tv duel so nea....hmmmm.....koga edna ganka od vmro ne iskoci na kraj so sekrinska togas grujo nema sansi.sekerinska e premnogu intelegentna i golem orator e i mislam deka tv duel bi bilo los poteg na grujo.

forumive se unistuvaat so ovie partiski vojnici.sekoj si ima pravo na svoe mislenje i vo toa na koja politicka partija ke veruva.po minative postovi gledam koj ke pise nesto protiv grujo odma komunjar,predavniki dr.tie sto se za vmro i ako dojde sdsm na vlast i napravi da cveta drzavata tie pak ke glasaat za vmro,istoto vazi i za clenovite za sdsm.site izbori koj e na vlast odlucuvaat neopredenite koj se ogromen broj vo ovaa drzava.inace temava e sekerinska i bi sakal da prokomentiram nesto.pred nekoj den gostuvase kaj janko vo emisija i mozam da kazam deka pozitivno me iznenadi.ne zboram za sdsm vo celina kako partija,tuku licno za nea.moze da se zbori po forumive se i sesto ama zenata e stvarno kapacitet i premnogu intelegentna ama toa samo po svoe ne znaci deka ako dojde na vlast odma ke cvetaat ruzi.eden ne ja vodi drzavata a tie sto se okolku sekerinska bi trebalo malce na nea da se ugledaat.a ova sto grujo ne saka da iskoci na tv duel so nea....hmmmm.....koga edna ganka od vmro ne iskoci na kraj so sekrinska togas grujo nema sansi.sekerinska e premnogu intelegentna i golem orator e i mislam deka tv duel bi bilo los poteg na grujo.
``koga zenite bi vladeele so svetskite raboti, bi gi ukinale site oruzja-osvem jazikot``-Kurt Tucholsky

Да ќе влеземе за шест месеци кога ке го смени името, и сопругот и нејзин е врзан со грците максимално, јахти ово оно цел бизнис со нив му е, душата му мириса на грчко.... Ете така Рада Шеќеринска ќе не внесе во ЕУ и НАТО, може ќе предложи и афтономна покраина Р. Грција да бидеме:salut:

Нема да влезе на тој начин а на кој не кажува бидејќи така се заеба миналиот пат кога му ги кажа идеите на Гујо и потоа тој ги примени како да се од него измислени хехехехеххех

Нема да влезе на тој начин а на кој не кажува бидејќи така се заеба миналиот пат кога му ги кажа идеите на Гујо и потоа тој ги примени како да се од него измислени хехехехеххех

sledstvenona ova ide ...``Гујо и потоа тој ги примени ``, znaci konecno se razbravme donekade ))))))

Аха да. Ти гласај за сдс, оди ајде. Исто како да гласаш за промена на името. Иако нема шанси сдс да победи, сепак даваш поддршка да ти го сменат името.

Кој знае, ако има доволно како тебе да гласаат за сдс+албанските партии можеби за година-две сдс пак ќе пробаат со византиска политика да го сменат името преку собрание, како што пробаа да го сторат тоа пред нато-самитот.

Ова е само една ор причините зошто на Вмро му требаат и ќе добие 61 пратеник. За да ја спречи гејлада+нивните соработници да направат пуч во Македонија. :nenene:

Штета...да беше пред некое време, темата можеше комотно да гласи „Немажена Шеќеринска во Македонија“ :)

Хајде опет..оп са оп саса.
Како плови чамац бела радо.
Чамац плови радо, чамац плови бела радо, а крмар говори.
Не удај се бела радо још си дете младо.

Е кај мене на факултет викаат дека неменувањето на името е “удрирање У грУди“ и дека треба да се мисли на иднината.:pos::pos:
Има дел од народов што му е толку испран мозокот.Цццц,тажно и жално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom