bonbon4e
100% крејзи :P
- Член од
- 4 септември 2010
- Мислења
- 226
- Поени од реакции
- 17
Да се пофалааааам вие си го сакаате ама јас сеуште си играм на улицаааа нананан ...
преку неделата си играм (супер е што никој од школските не ме гледа) а петок сабота ке се изнадотерам во фустанчиња, мини штикли и искачам со школскиве на кафе или сл...
да нема забуни 13 год сум
Инаку тоа технологијата, компјутерите ви се оправдување за вас самите а не за другите.
Имам време за сеа
- одлична сум
- играм кантер понекогаш
- фејсбук често
- форумов кога ми текне
- играм на улица жмурка и сл.
- одам на кафе со другарки
- возам ролери најчесто со школските
- нон-стоп сум преку денот надвор ( сега помалку бидејки школото почна а и недела ми е единствен слободен ден па сум дома :S )
- идам на сите родендени на кои сум поканете ( скоро секој викенд имам роденден) сите родендени се во дискотека
- ИМА ВРЕМЕ ЗА СЕ ! АКО САКАШ МОЖЕШ ДА ГО ИСКОРИСТИШ
преку неделата си играм (супер е што никој од школските не ме гледа) а петок сабота ке се изнадотерам во фустанчиња, мини штикли и искачам со школскиве на кафе или сл...
да нема забуни 13 год сум

Инаку тоа технологијата, компјутерите ви се оправдување за вас самите а не за другите.
Имам време за сеа
- одлична сум
- играм кантер понекогаш
- фејсбук често
- форумов кога ми текне
- играм на улица жмурка и сл.
- одам на кафе со другарки
- возам ролери најчесто со школските
- нон-стоп сум преку денот надвор ( сега помалку бидејки школото почна а и недела ми е единствен слободен ден па сум дома :S )
- идам на сите родендени на кои сум поканете ( скоро секој викенд имам роденден) сите родендени се во дискотека
- ИМА ВРЕМЕ ЗА СЕ ! АКО САКАШ МОЖЕШ ДА ГО ИСКОРИСТИШ