Need for Speed: The Run

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Untitled2.png
Untitled.pngUntitled1.png
--- надополнето: Nov 23, 2011 10:47 PM ---
ке ја бива за да ја плескам играва?

Ептен кратка е играва... Демо - игри "на времето" беа подолги од ова... 2 саата и нешто ситно вожња... ппппффффффффффффффффффф
Таман се заиграв - заврши......

Ептен кратка е играва... Демо - игри "на времето" беа подолги од ова... 2 саата и нешто ситно вожња... ппппффффффффффффффффффф
Таман се заиграв - заврши......
Што, кога ќе стигнам 1 во New York завршвит?

Се научив на Forza и сега играва ми е катастрофа.

Едно прашање, јас сум толку добар или на играва кочење не треба? Колава ми се лепи за патот со полна гас ваѓам секакви кривини.

@пироман - Да, кога ќе стигнеш прв во New York завршува играта...

@Џои - Ретко кочење, само во ептен опасни кривини ( кога се спушташ/качуваш по планина пример ), ама тоа и се очекува од NFS - не знам зашто те чуди :).

Јас имам Core 2 Duo на 2.1 со 4 гига рам и 1 гига АТИ картичка.
Ова не можам ни на low да ја играм, дали е до кракот или до слаба конфигурација ама ми замрзнува после една минута возење кога им бегам на тие на почетокот кај складот.

Кога замрзнува - дали ти се укочува цел компјутер и мора да направиш hard reset за да се опрае? Дали последните неколку секунди ( последниот звук ) што си го чул се повторува кога ќе се укочи ? Ако да - пробај напрај и disable на звучната у bios - ако се опрае ќе барамо некое чаре да ја средимо со звук.

Кога замрзнува - дали ти се укочува цел компјутер и мора да направиш hard reset за да се опрае? Дали последните неколку секунди ( последниот звук ) што си го чул се повторува кога ќе се укочи ? Ако да - пробај напрај и disable на звучната у bios - ако се опрае ќе барамо некое чаре да ја средимо со звук.
Да, баш така прави со звукот кога ќе се укочи. Морам алт+таб за да ја минимизирам и да ја изгасам од процеси. Сега дури кај филмчето ми укочи два три пати на почетокот.

Да пробам со нов крак пред се?

EDIT: Пробав со друг крак, исто е. Да и направам disable на звучната??

Направив апдејти на драјверите за графичката картица и сега е океј. Сецка ама се игра. На Интернет најдов дека се препорачува да се направи и апдејт на ДиректИкс, ама тоа не го направив.

Мене не ми е лесно баш возењето, можеби поради тоа што и ми сецка.

Инаку ми се допаѓа барем до сега тоа што го изиграв, за повеќе ќе пишам понатаму.

Не вредет 15те ГБ спуштање.. За да ми се спушти чекав можеби 4-5 сати, а играњето 2 сати.. Играва е стварно како Демо. Таман почна да ми е интересна ја свртив.

Добро е што си го решил проблемот. Кај мене се јави истиот проблем ( кочењетo ), ама го средив со update на драјверите за звучна картичка + мал tweak ( allow ... exclusive control blabla ) ( за графичката више ги имав најновите ). Затоа ти предложив прво да и направиш привремено disable на звучната за да се исклучи тој фактор. Ако ти се опраеше ќе ти препорачав да направиш update на драјверите за звучна. Ама чим си средил - супер, поуживај 2 саати и 10 минути :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom