Need for Speed: The Run

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
Untitled2.png
Untitled.png Untitled1.png
--- надополнето: Nov 23, 2011 10:47 PM ---
ке ја бива за да ја плескам играва?

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Член од
23 март 2011
Мислења
304
Поени од реакции
150
Ептен кратка е играва... Демо - игри "на времето" беа подолги од ова... 2 саата и нешто ситно вожња... ппппффффффффффффффффффф
Таман се заиграв - заврши......

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ептен кратка е играва... Демо - игри "на времето" беа подолги од ова... 2 саата и нешто ситно вожња... ппппффффффффффффффффффф
Таман се заиграв - заврши......
Што, кога ќе стигнам 1 во New York завршвит?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Се научив на Forza и сега играва ми е катастрофа.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Едно прашање, јас сум толку добар или на играва кочење не треба? Колава ми се лепи за патот со полна гас ваѓам секакви кривини.

Член од
23 март 2011
Мислења
304
Поени од реакции
150
@пироман - Да, кога ќе стигнеш прв во New York завршува играта...

@Џои - Ретко кочење, само во ептен опасни кривини ( кога се спушташ/качуваш по планина пример ), ама тоа и се очекува од NFS - не знам зашто те чуди :).

Член од
10 април 2010
Мислења
385
Поени од реакции
121
Јас имам Core 2 Duo на 2.1 со 4 гига рам и 1 гига АТИ картичка.
Ова не можам ни на low да ја играм, дали е до кракот или до слаба конфигурација ама ми замрзнува после една минута возење кога им бегам на тие на почетокот кај складот.

Член од
23 март 2011
Мислења
304
Поени од реакции
150
Кога замрзнува - дали ти се укочува цел компјутер и мора да направиш hard reset за да се опрае? Дали последните неколку секунди ( последниот звук ) што си го чул се повторува кога ќе се укочи ? Ако да - пробај напрај и disable на звучната у bios - ако се опрае ќе барамо некое чаре да ја средимо со звук.

Член од
10 април 2010
Мислења
385
Поени од реакции
121
Кога замрзнува - дали ти се укочува цел компјутер и мора да направиш hard reset за да се опрае? Дали последните неколку секунди ( последниот звук ) што си го чул се повторува кога ќе се укочи ? Ако да - пробај напрај и disable на звучната у bios - ако се опрае ќе барамо некое чаре да ја средимо со звук.
Да, баш така прави со звукот кога ќе се укочи. Морам алт+таб за да ја минимизирам и да ја изгасам од процеси. Сега дури кај филмчето ми укочи два три пати на почетокот.

Да пробам со нов крак пред се?

EDIT: Пробав со друг крак, исто е. Да и направам disable на звучната??

Член од
10 април 2010
Мислења
385
Поени од реакции
121
Направив апдејти на драјверите за графичката картица и сега е океј. Сецка ама се игра. На Интернет најдов дека се препорачува да се направи и апдејт на ДиректИкс, ама тоа не го направив.

Мене не ми е лесно баш возењето, можеби поради тоа што и ми сецка.

Инаку ми се допаѓа барем до сега тоа што го изиграв, за повеќе ќе пишам понатаму.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Не вредет 15те ГБ спуштање.. За да ми се спушти чекав можеби 4-5 сати, а играњето 2 сати.. Играва е стварно како Демо. Таман почна да ми е интересна ја свртив.

Член од
23 март 2011
Мислења
304
Поени од реакции
150
Добро е што си го решил проблемот. Кај мене се јави истиот проблем ( кочењетo ), ама го средив со update на драјверите за звучна картичка + мал tweak ( allow ... exclusive control blabla ) ( за графичката више ги имав најновите ). Затоа ти предложив прво да и направиш привремено disable на звучната за да се исклучи тој фактор. Ако ти се опраеше ќе ти препорачав да направиш update на драјверите за звучна. Ама чим си средил - супер, поуживај 2 саати и 10 минути :).

Kajgana Shop

На врв Bottom