Не свршив! (низок удар, наивност или...?)

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Една девојка смао ме преша дали ме пали поради тоа што изгубив ерекција на сред однос. Па после тоа ме праша дури и дали сум геј. цццц А јас изгубив ерекција само порди тоа што мислев како подобро да ја задоволам и да не се избрукам а и мал бев.(пред 7-8год)...

Аааа, значи ова денешниве девојки какви биле... ако ти намигне, а ти ја игнорираш -утре цел град знае дека си геј. Ако ти “падне“ на сред однос, геј си. Како демек, машкото е робот и не е под стрес кога нема некое искуство во сексот...

...и ке најдат во кого и кај е грешката и ќе го достигнат посакуваното задоволство, е ако не успеат и така јбг, ќе си најдат други секс партнери и крај.:smir:
Колку страшно звучи ова! А што ако ептен го сакате партнерот? Ќе идете у отворена врска?

И, ме интересира, дали кај сите алкохолот дејствува исто кога се работи за оргазмот: под дејство, забележав, дека ми треба скоро час за да доживеам оргазам. Башка тоа што сменив десетина пози :kesa: Кај сите е вака или... до мене е...? :nesum:

Што знам, што е до мене и да е лоша девојката во кревет, не би имал срце да и кажам такво нешто... без врска ми е.

Затоа, не би рекол дека доколку доаѓа од спротивната страна, да ти било како “продуктивна“ критика. Повеќе би ми наликувало на исмевање, можеби поради фактот дека не дошле до степенот на задоволство кој го очекувале, па..возвраќаат со изживување.

Жени бе па ти, само плачат. :pusk:

Е вака сега...

Level of immaturity that passes for adulthood is amazing...

Проблемите се решаваат со пракса и разговор...зависно од искуството...еве ви шема...гледајте да ја задоволите таа со која сте во кревет користејќи го целиот арсенал...исто нека се однесува и таа кон вас...користејќи го сиот асортиман на знаење...успех гарантиран:helou:

А за муабет...до некоја мера...без срамење и глупости...секако, тоа не значи да се разглаба за последниот државен удар во Мавританија и за состојбата на средната класа во Унгарија.

Глупости на квадрат, не можела да сврши па сега ќе се пере со мене :).
Ако сексот бил од типот тури вади и за 20 секунди партнерот и свршил тогаш ја оправдувам жалната ама ако некој ја растура најмалце 30 минути и таа каже дека не свршила тогаш нека си земе некои помагала :baeh:
Мене лично тоа не ме засега ако сексот е случаен или од корист а ако веќе саканата личност тоа ми го каже тогаш проблемот треба да се разгледа обострано и да се види во кој е грешката, не е до мажот туку до зачинот е! :nenene:

e sto? cela vrska da ja teram taka?
jas ke si mu kazam... i imam kazano... i se smenile mn raboti
yes da toa nekogas moze da bide nizok udar... ali vo dolga vrska podobro da kazes nego da kjutis i da pcues vo sebe

a dali ti imaat dosega kazano nesto takvo?kolku za sporedba.

Deka sum kazala takvo neso sum kazala..Ama ne za da povredam necivo ego nego za da si go zadovolam svoeto primarno fizicko postoenje.I ako ste dovolno bliski( a stom ste trgnale niz toj pat na intimnost) znaci ste bliski, ne bi bilo problem nitu navreda da se kaze vakvo nesto.
Sepak mislam deka problemot e poveke vo nacinot na koj ke bide kazana takva recenica, otkolku sodrzinata.
Bitno e i dvete strani da sfatat deka se tuka( tamu) za istata cel da im bide ubavo...
U krajna linija nie se lutime koa ne podmestuvaat, ili ke ni recat Aj sea so jaziceto...
Fuck em!
a dali i na tebe ti kazale takvo nesto?i ako ne ti kazale,sto mislis zasto ne ti kazale?

"Не свршив!...Не ме запали доволно!...Премногу грешиш,ме боли!"
Сте го изговориле ова?Со која причина сте го кажале?Ви го кажале?
Дали мислите дека е во ред да се изговори тоа,го сметате за нормална реакција или за низок удар?Можеби наивноста има влијание или неискуството?
Викаат дека ако на некој сакаш да му го срушиш егото,кажи му дека џабе се потел врз тебе:)

Има ли опасни играчи на форумов:wink:повелеле
ne sum,i ne bi ni rekol(osven ako ne me isprovocira nekoja),a inaku probale da mi recat,ama se pokajale.zatoa sto jas mislam deka za nekoj da rece takvo nesto(bez da bide isprovociran/a) treba da bide neiskusen/neiskusna i mislam deka saka so toa da se napravi nekoj/a jaka faca.

Најверојатно темава се однесува за секс за една ноќ.
Во секој друг случај нема така да биде претставено. Ќе се најде начин да се надмине, ако и така не ја бива нема што да сте заедно или има и друга алтернативи, лижи, кога со курот не те бива.
Кога ебете некоја за еднаш што ви е гајле, немате некоја обврска да ја задоволите.
Толку очајни пички има низ градот, колку и да не ве бива многу брзо следна ќе најдете.
Едновечерните женски се потрошна роба.
п.с. ми текна со ебење на некоја со која работите.
Е тогаш ќе ви е проблем, особено ако ви е претпоставена.(убавината на давање на жените простор во менаџмент).

мене до сега не ми се случило, а ако ми се деси тоа, незнам како би реагирал. најверојатно би се бранел во стилот на уморен сум, имам многу работи што ми се случуваат во моментов. а ако ми го речат тоа, би изреагирал ептен бурно. кој ти е проблемот, купи си помагало ако неможеш, најди си друг ебач и не ми мрчи многу, итн итн итн.................

"Не свршив!...Не ме запали доволно!...Премногу грешиш,ме боли!"
Сте го изговориле ова?Со која причина сте го кажале?Ви го кажале?
Дали мислите дека е во ред да се изговори тоа,го сметате за нормална реакција или за низок удар?Можеби наивноста има влијание или неискуството?
Викаат дека ако на некој сакаш да му го срушиш егото,кажи му дека џабе се потел врз тебе:)

Има ли опасни играчи на форумов:wink:повелеле

Гледам никој не ти појаснил, па морам јас - значи ако те боли, многу мале е веројатноста да е проблемот кај партнерот. Многу поверојатно е проблемот да е во тебе: провери да не имаш некое воспаление на вагината (инфекција (херпес, кламидија, габички?) или повреда од пораѓај (силување? нешто слично).

исто - провери си прво сама со себе - да не се стегаш нешто и да не е од неискуство?

Гледам никој не ти појаснил, па морам јас - значи ако те боли, многу мале е веројатноста да е проблемот кај партнерот. Многу поверојатно е проблемот да е во тебе: провери да не имаш некое воспаление на вагината (инфекција (херпес, кламидија, габички?) или повреда од пораѓај (силување? нешто слично).

исто - провери си прво сама со себе - да не се стегаш нешто и да не е од неискуство?

Темата не е лично за мене,јас сум невина и немам поим што е тоа секс :wink:
Затоа воздржи се од провокации и не се обраќај на автор на тема,зошто следат санкции.

ако те боли при секс, проблемот е најверојатно кај тебе, а не кај дечкото. Најверојатно имаш ИНФЕКЦИЈА.

и не е ова само за тебе лично, туку за сите девојчиња, невини или не.

плус и ова треба да го оставиш - да си знаат дека и невини може да се заразени од инфекција и затоа може да ги боли при секс, па макар и без пенетрација...

Па нредно мавање нема само тогаш за тогаш да биде.
А и треба да образложам, причина слаба диета односно нејадење на јаткасти продукти како ореви, бадеми, лешници, ф‘ стаци, кикиритки итн.

И да се дополнам тоа се здрави растителни масти колку повеќе човек ги конзумира толку ќе има помалку потреба од животински масти, и плус како швајцарски саат ќе биде.

Темата не е лично за мене,јас сум невина и немам поим што е тоа секс :wink:
Затоа воздржи се од провокации и не се обраќај на автор на тема,зошто следат санкции.
ne se sekiraj be ke ti se sluci i na tebe,...hehehehehhehe se salam.

za temava,a be ako nekoj od partnerite ne svrsil ima milion pricini za toa,i ne moze nikako da se prefrli vinata na bilo koj od niv(za zal najcesto devojkite kaj nas znaat da ja prefrlaat vinata glumejki pritoa kojznae kolku iskusni i sposobni),ama kako i da e ,treba covek sekogas prvo malku da bide i samokriticen,a potoa i nesto drugo...:):smir:

Низок удар,наивност или................?

РЕАЛНОСТ ?

Низок удар,сепак.
Машко не сака да го чуе тоа.
Затоа со убаво ке си кажете што не чини икако сакате да биде тоа.
Никако со лутина.

А доколку сакате да му го повредите егото тоа е најдобриот начин.

Низок удар,сепак.
Машко не сака да го чуе тоа.
Затоа со убаво ке си кажете што не чини икако сакате да биде тоа.
Никако со лутина.

А доколку сакате да му го повредите егото тоа е најдобриот начин.
a zensko saka da go cue toa?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom