Не станувам без кафе!

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
Море колку само станувам последно време без кафе, страв да те фати. Скоро да заборавив на турското. :icon_conf Последен пат на сила испив да би ми гледале (све ми погодија! :icon_lol: ), а не памтам ни кога беше. Несот уште си го пијам, ма да значително поретко. Фак еј. Научена си бев да си се трујам, неколку дози дневно, сеа не знам шо ми е. :icon_conf

Edit: мокачиното, дем. :drk::icon_lol: Има спас за мене. :icon_lol:

Ако сум дома станувам прво доручек мора и обавезно кафе, обавезно:pipi:
А кога сум на факултет одвај издржувам на предавање и директива во бифе:)
По две кафиња пијам на ден но најслатко ми е утринското :pipi:

Тапа е овде, не праат добро кафе...:lut: :скокпљук:
а не сум по чајот!

Обавезно сабајлечки дупло нес ако ништо друго!

Stanuvam, proveruvam mail, mijam oci, otvoram balkonot i moze da pocne denot...nikakvo kafe ne mi treba

не пијам кафе рано наутро, на пладне дрмам по едно и таму накај 6-7 саат пијам уште едно...

Za mene ne e problem stanuvanjeto. Kafe nikogas ne pijam sabajle i se custvuvam odlicno nemam nikakkov problem. Taka da zivotot i bez utrinsko kafe e dobar.
A toa sto nekoi nemozat da se osvestat bez utrinsko kafe spored mene mislam deka toa im e do psihata deka tie se uvereni deka bez toa kefe denta nema da mozat da funkcioniraat t.e. toa im e navika, a za sekoja navika ima i odvika.:smir:

никогаш не ми претставувало услов кафето за добар ден да имам...

Во последно време никако никако неможам да станам без кафе. Уствари можам да станам, но неможам да останам будна. Најчесто пијам нескафе, ме енергизира сабајлечки и ми го прави утрото најубавоооо.:vozbud:Нескафеееееее

Во последно време никако никако неможам да станам без кафе. Уствари можам да станам, но неможам да останам будна. Најчесто пијам нескафе, ме енергизира сабајлечки и ми го прави утрото најубавоооо.:vozbud:Нескафеееееее
Ај признај сега кој ти прави најубаво нескафе :pipi:

Никогаш досега денот не сум го почнала со кафе. Немам таква навика,а и ретко пијам кафиња.

Пијам само кога Еци ми прави капучино,најубаво е!:vozbud:

Воопшто не сум од кафе зависник:smir:

јас пијам по 6-7 кафиња у ден али не насабајле кога ке станам...неможам да смислам додека не се освестам малце...па и уствари немам станато одсабајле одамна

Кафе не пијам( бидејки не чуствувам ништо од кафе освен што ми се спие), а за тоа што некој викаат дека не стануваат додека не се напијат кафе мислам се дека е до навика. А што гледав пред некое време некој документарец имаше нешто баш за ефектите од кафе, научно е потврдено дека делува енергетски за организмот, ама и има многу контра ефекти... сепак секој си одлучува за својот живот:uvo:

da be, i domorotcite taka, nemozele da se razbudat bez kafe....abe idite begajte...kofeinsko-nikotinski zavisnici...prst na glava, aloooo!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom