- Член од
- 31 декември 2012
- Мислења
- 171
- Поени од реакции
- 192
Не сакам ни јас. Можеби Ulbrecht е шовинист и будала, но денес е реткост да се најде поштено и добро девојче. Ако најдам добродушна девица над 20 години, ја женам под итно!
Абе немора девица, сега не велам па расклештена ама колку толку да ти одговара и секако после ебење да и текне пиво да ти донесе

Знаеш во бракот како договор се има и права и обврски но ако имаш разбирање и ако женската има разбирање и се труди навистина тогаш заслужува да ја чуваш како принцеза.
А овде што крекаат феминисткиве...хехее нивните проблеми тек ќе почнат дотаму и ќотек да јадат и строго анал да ги маваат, имам комшија кој третата жена ја маваше само анал цел месец и го остави, ама како што кажа била покондирена тиква...епа така за таквите.
Јас моментално не сакам да земам обврска оти ако се решам да фатам девојка и обврска со тоа( наместо да минам со дрољи) ќе ја исполнам обврската но досега не сум сретнал компатибилна женска, има неколку кои многу ги сакам ама другарски некои знаат а други мислат поинаку но запамтете го ова-тешко нив, јас уште сега ги жалам а ептен егзактно антиципирам за жал.