Не сакам девојка

• Креатор на темата Креатор на темата Arhangell
  • Време на започнување Време на започнување
Значи солзи браИЧА и сесРи, солзи ми потекоа сабајлечки од смеа што лудории сте изнапишале. Вакво расонување (ако е чоек сам) секому би му посакал, а ако не е и има некој покрајнето тогаш друг е маубето за утринско будење а пријателов/авторов че го доживее и тоа здравје...

Иначе во склоп на маубетот би го препорачал тошо како терапија и озбилно сваќање на неговите маубети :D

можеби детево е сепак во право:icon_lol:

It's not difficult to make a woman happy.

A man only needs to be:

1. A friend
2. A companion
3. A lover
4. A brother
5. A father
6. A master
7. A chef
8. An electrician
9. A carpenter
10. A plumber
11. A mechanic
12. A decorator
13. A stylist
14. A sexologist
15. A gynecologist
16. A psychologist
17. A pest exterminator
18. A psychiatrist
19. A healer
20. A good listener
21. An organizer
22. A good father
23. Very clean
24. Sympathetic
25. Athletic
26. Warm
27. Attentive
28. Gallant
29. Intelligent
30. Funny
31. Creative
32. Tender
33. Strong
34. Understanding
35. Tolerant
36. Prudent
37. Ambitious
38. Capable
39. Courageous
40. Determined
41. True
42. Dependable
43. Passionate
44. Compassionate

WITHOUT FORGETTING TO:

45. Give her compliments regularly
46. Love shopping
47. Be honest
48. Be very rich
49. Not stress her out
50. Not look at other girls

AND AT THE SAME TIME, YOU MUST ALSO:

51. Give her lots of attention, but expect little yourself
52. Give her lots of time, especially time for herself
53. Give her lots of space, never worrying about where she goes

IT IS VERY IMPORTANT:

54. Never to forget:
* birthdays
* anniversaries
* arrangements she makes

HOW TO MAKE A MAN HAPPY

1. Leave him alone

оф: Наслов на тема: "Не сакам девојка", еден час по 02/02 асоцира на нешто друго....
он: Ако фател женска, требало да ја носи дома, да ја секса, сакал да пие. Ова личи на она:

Јас те сватив знам како ти е, јас имав така екипа од 10 души 11..и пола испофатија женски и типични папучари секоја вечер сонив, сонив, сонив....еднаш не им текна на останативе од екипава да ни речат да испаднеме и се одвоивме..а да ти помогнам незнам како пошто и јас го имав истиот проблем едноставно со еден од екипата тотално се зближив и сеа сме 24/7 заедно..

Мислев како браќа пошто и двајцата имаме женски ...:D
Иначе кога го прочитав насловов мислев дека уште еден педер ни се придружил на форумов..:D

„Не сакам девојка“ - сака да каже Не сакам женска (за сериозно). Другарите негови си испофатиле цури, а он неќе на млади години да се зацрнува и да му белее косата со една. Убо си вика дететото, сака забави, алкохол и многу жени.

Зато, престанете да го масирате со финти дека е педер.

Друго, другарите на Арх. се вистински пример за успешноста на вмровската револуција и проектот имај трето дете на 23, спаси ја нацијата и човештвото од истребуење, купи куќа купи стан и два метра квадратни у Бутел.

Ја би рекол, да си најде друго, „расипничко“ друштво за излагање и журкање (доколку револуционерите не го дружат веќе / читај: снаите не ги пуштаат у град), а со овие другите нека се дружи у останати ситуации.

Друже ако несакаш џенцки тогаш фати си дечко ........ никој не ти брани .... :icon_mrgr:
П.С. А мајка ти и татко ти знаат ли дека несакаш џенцки ...
Ајде ништо страшно, секој си има право на своја сексуална ориентација... :)

Kako bre da ne sakas zenska,zenska ti e dar od boga ako si se razocaral vo edna toa ne e opravduvanje da ne sakas zenski sovet promeni go mislenjeto se dodeka ne bilo kasno

сакам додека сум во оваа воздраст да го изживеам тој да не го речам расипнички живот,со многу алкохол,жени,забави

Си ебал ти векот!
И ти не знаеш шо сакаш. :)

Sex, drugs and rock'n roll! Hell yeah! \m/

Hint: Исшљифај се малце и купи си мотор од оние тркачкине. Од жени нема глава да дигнеш, ќе си ги бираш ко лубеници.

Всушност детето постави едно многу логично и нормално прашање во денешно време. Не се работи тука само за деца 15-18 години. Слични ситуации се јавуаат и после. Еве ние сите во друштвто имаме девојки, но некако повеќето од другарите во екипата веќе многу тешко излегуваат сами, едвај можеме да се собереме само другари, ги носат тоа женскит секаде со себе. Така да јас донекаде со сфаќам детето. Без одлед дали имаш или немаш женска, некогаш сакаш да излезеш сам и просто да се издуваш малце.

Фаќање женска не значи дека треба да излегуваш со неа секој ден 7 дена во неделата. Ова исто и во контекст на темата ако некое машко испиело кафе со друга девојка, па што ако излегол на кафе со друга, изневерувањата и така не се случуваат на јавни места со кафе, напротив можеш да изневериш и воопшто претходно да си немал контакти со другата особа.

А инаку можеш да ги задржиш другарите заекогаш до тебе. Никогаш не би помислиле да те оставаат за девојка. Само треба да направиш неколку нешта...

Да им пружиш повеќе од она што го имаат со нивните девојки, да речеме да ја кренете врската со пријателите на следно ниво - if you know what i mean

Да интервернираш во областа на тестисите со цел да престане лачењето на машките хормони кое покрај пискавиот глас правопропорционално ке резултира со немање потреба и желба за општење со „волчиците во овча кожа“ - кои во нашиот случај се мисли на тие ангели на две нозе, со мазна и миризлива кожа кои ни го поматуваат умот и не тераат да правиме вратоломии се за да се доближиме и што повеќе да се задржиме на местото од каде сме дошле на овој свет - меѓуножјето (да, лош синоним за така прекрасна речиси совршена именка) - да ти појаснам поради фактот што сексот со тебе би значело кривично гонење за некоја девојка за делото педофилија поради твојата (не)зрелост - твоите другари нема да имаат потреба за девојки , ке сакаат да го живеат расипничкиот порочен живот заедно со тебе мој мал пријателе.

И трето и последно - можеш да направиш тешко кривично дело за кое е пропишана казна од 15 години до доживотна робија - притоа да ги наместиш твоите пријатели да бидат со тебе и да живеете заедно happily ever after.

Имам уште идеи ама мислам дека овие 3 да ги пробаш (уствари можеш две или сите одеднаш да ги пробаш , сигурно ке ти биде интересно)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom