Не сакам девојка

• Креатор на темата Креатор на темата Arhangell
  • Време на започнување Време на започнување
Не сакам ни јас. Можеби Ulbrecht е шовинист и будала, но денес е реткост да се најде поштено и добро девојче. Ако најдам добродушна девица над 20 години, ја женам под итно!

Абе немора девица, сега не велам па расклештена ама колку толку да ти одговара и секако после ебење да и текне пиво да ти донесе:D

Знаеш во бракот како договор се има и права и обврски но ако имаш разбирање и ако женската има разбирање и се труди навистина тогаш заслужува да ја чуваш како принцеза.

А овде што крекаат феминисткиве...хехее нивните проблеми тек ќе почнат дотаму и ќотек да јадат и строго анал да ги маваат, имам комшија кој третата жена ја маваше само анал цел месец и го остави, ама како што кажа била покондирена тиква...епа така за таквите.

Јас моментално не сакам да земам обврска оти ако се решам да фатам девојка и обврска со тоа( наместо да минам со дрољи) ќе ја исполнам обврската но досега не сум сретнал компатибилна женска, има неколку кои многу ги сакам ама другарски некои знаат а други мислат поинаку но запамтете го ова-тешко нив, јас уште сега ги жалам а ептен егзактно антиципирам за жал.

За девица над 20 ако треба и шупакот ќе си го издепилирам.
Ne mora do tolku...se toa se novi modi , jas se pridrzuvam do tradicijata...dovolno e samo bradata da ti ja izbricat, da licis na zet, dostoen za nevestata

Ne sakam depilirani mazi

Подразбираш нешто друго кога викаш диносаурус? Кај мене стариот половина прасе носеше на есен од работа и старата цела зима кукаше дека нема место во фрижидеро и да се купува кило по кило месо.
Можам да замислам што ќе се случуваше дома, да донесеше стариот диносаурус за наклавање во сандак.

Ќути човече еволуција и технички напредок :D. Моменално сум на Филипините, вчера бев на роденден кај бившата дома кај нејните во провинција и пази НЕМААТ фрижидер. Релативно НОРМАЛНА работа во овој дел на државата а видиш пак прасе заклано и на роштиљ се вртеше цела вечер. Кога завришивме го поделија по комшиите а и они добиваат јадење така од време на време. Џабе старата кукала, гарант било и кај нас така пред 100 години. If there is a will there is a way.
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 18:09 ---
Ја сум ловџија , ти кажи кај има диносауруси да уловам еден да видам дали ќе е задоволна некоја ? ;)

Моментално кај што сум немора ни да се замараш со диносаоруси...;)

еволуција
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 18:09 ---

Жените кога се со маж што е заинтересиран за нив, го сместуваат во две категории: Љубовник или провајдер (не знам како подобро да го преведам провајдер), значи под провајдер мислам некој што ќе и удоволува сите работи, материјални мислам. Ќе бидат со него бидејќи тој е „сигурен“ но ќе го изневеруваат во 99% од случаевите бидејќи емоционалните потреби не и се задоволени и ќе иде со некој што „и ги притиска копчињата“, и ќе си биде и физички и емотивно задоволена.

Ова не е моја теорија туку луѓе многу попаметни од нас пишувале цели книги за ова. :)

Жените кога се со маж што е заинтересиран за нив, го сместуваат во две категории: Љубовник или провајдер (не знам како подобро да го преведам провајдер), значи под провајдер мислам некој што ќе и удоволува сите работи, материјални мислам. Ќе бидат со него бидејќи тој е „сигурен“ но ќе го изневеруваат во 99% од случаевите бидејќи емоционалните потреби не и се задоволени и ќе иде со некој што „и ги притиска копчињата“, и ќе си биде и физички и емотивно задоволена.

Ова не е моја теорија туку луѓе многу попаметни од нас пишувале цели книги за ова. :)

Ти за вакви работи учиш од книги? Друже ај само размисли какви типови денес имаат време и воља да се замараат со пишување книги. Види на форумот какви писатели имаме па и тие многу пати не се во право. На крај крајева сосема друго е поентата свати дека во било која категорија да си (а иначе има и трета онаа најпоштената - за накнада) потребни се пари. Не се занесувај и прерачунај се идниот пат па ќе правиме муабет. Некој работи треба да се проживеат и осетат на своја кожа остај што други пишувале за нив и во нивно време. Твојте се запознале во кафич или школо, до пред некоја година дејтинг и нетворкинг страниве беа главна шема, денес се телефонските апликации... Времињата се менуваат а со нив и навиките, ако јас изгубив невиност у кола денес имаш девици што ја продаваат невиноста на интернет и на некој други места а и ретко која повеќе се пали на секс у кола, влез или природа. Сите гледаат стан, хотел сакаат да уживаат и голем степен на дискреција ПОГОТОВО ако за нив се тоа е ризик провајдерот нели не смее да дознае. Само ти направи математика колку ќе те кошта да дојдеш до степен да си тој што „и ги притиска копчињата“ и да го одржиш тој стадиум па ќе правиме муабет. За разлика од нас мажите кој се палиме на помислата дека еве имаме сега нешто на страна и не ни размислуваме за материјаниот трошок во првите моменти они веќе имаат израчунато се. Пак ќе ти кажам парите се најголем афродизијак сакале ние или не. ;)

Ти за вакви работи учиш од книги? Друже ај само размисли какви типови денес имаат време и воља да се замараат со пишување книги. Види на форумот какви писатели имаме па и тие многу пати не се во право. На крај крајева сосема друго е поентата свати дека во било која категорија да си (а иначе има и трета онаа најпоштената - за накнада) потребни се пари. Не се занесувај и прерачунај се идниот пат па ќе правиме муабет. Некој работи треба да се проживеат и осетат на своја кожа остај што други пишувале за нив и во нивно време. Твојте се запознале во кафич или школо, до пред некоја година дејтинг и нетворкинг страниве беа главна шема, денес се телефонските апликации... Времињата се менуваат а со нив и навиките, ако јас изгубив невиност у кола денес имаш девици што ја продаваат невиноста на интернет и на некој други места а и ретко која повеќе се пали на секс у кола, влез или природа. Сите гледаат стан, хотел сакаат да уживаат и голем степен на дискреција ПОГОТОВО ако за нив се тоа е ризик провајдерот нели не смее да дознае. Само ти направи математика колку ќе те кошта да дојдеш до степен да си тој што „и ги притиска копчињата“ и да го одржиш тој стадиум па ќе правиме муабет. За разлика од нас мажите кој се палиме на помислата дека еве имаме сега нешто на страна и не ни размислуваме за материјаниот трошок во првите моменти они веќе имаат израчунато се. Пак ќе ти кажам парите се најголем афродизијак сакале ние или не. ;)
Ништо брат, јас сум 4та средно, можеш да замислеш колку пари можам да имам, па да ти кажам дека не ми влијае воопшто :D Те кочи оваквото размислување, затоа што ако мислиш дека парите се проблем (за женски мислам), тогаш ќе ти бидат.

Ништо брат, јас сум 4та средно, можеш да замислеш колку пари можам да имам, па да ти кажам дека не ми влијае воопшто :D Те кочи оваквото размислување, затоа што ако мислиш дека парите се проблем (за женски мислам), тогаш ќе ти бидат.

Мал си допрва ќе сватиш, за твој години и нетреба многу многу да влијае (y)

Мал си допрва ќе сватиш, за твој години и нетреба многу многу да влијае (y)
Муабетот ми беше генерално во мои и околу рани 20ти, нормално дека ако бара некој за брак дека ќе си треба и стабилна финансиска состојба, нормално. (Не дека и на моја возраст нема такви што идат по пари, но генерално не би ни сакал да бидеш со таква)

Муабетот ми беше генерално во мои и околу рани 20ти, нормално дека ако бара некој за брак дека ќе си треба и стабилна финансиска состојба, нормално. (Не дека и на моја возраст нема такви што идат по пари, но генерално не би ни сакал да бидеш со таква)

ОК, на твој години во Македонија е горе доле така мада и тогаш подобро да имаш него да немаш. Работата беше ако сакаш долгорочно таков живот подоцна покрај односот, изгледот и парите играат огромна улога.

Ja sum pominal takva faza na zivot toa bese posle edna vrska si bev malce razocaran ama sve mi pomina koa pocnav iskacanje , noken zivot , pienje , curi koa si se otkopitiv jako jako hohohoho ama dobro toa bese I loso I dobro iskustvo za mene bitno pominav :D sea sum veke seriozen u taj pogled

Јас пак сакам девојка, жена не сакам.
Менвам жена за девојка...somebody?

Јас пак сакам девојка, жена не сакам.
Менвам жена за девојка...somebody?

Абе како мене никој,еве ви ги вам жените и девојките,и гулабиците и јавриите...
мене дајте ми некоја бабичка,ко.......... што уште може да неси јајца.

Повеќето од моите другари си испофатија женски,единствено што ме плаши е тоа дека еден ден сам ќе треба да запознавам нови девојки,да ги носам дома,да ги сексам...сакам додека сум во оваа воздраст да го изживеам тој да не го речам расипнички живот,со многу алкохол,жени,забави...но доколку сите си фатат женски,ќе нема тоа со кого да го правам,сте имале ли слични искуства,споделете тука! ;)

Алоооо!
Не ти фаќаат другарите женски, сам го правиш тоа!
У превод, и сам да си, кур те боли!
Одиш, фаќаш женска, ебеш... или си во врска, или како сакаш.
Друштвото ич не ти е битно за таа работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom