F
FARANG
Гостин
Повеќето од моите другари си испофатија женски,единствено што ме плаши е тоа дека еден ден сам ќе треба да запознавам нови девојки,да ги носам дома,да ги сексам...сакам додека сум во оваа воздраст да го изживеам тој да не го речам расипнички живот,со многу алкохол,жени,забави...но доколку сите си фатат женски,ќе нема тоа со кого да го правам,сте имале ли слични искуства,споделете тука!![]()
Нема ништо лошо во тоа што го сакаш, најди си ново соодветно друштво. Ко тебе има многу поготово на таа возраст така да не би требало да е некој проблем.
Не гледам што е толку смешно или чудно бре луѓе, еднаш се живее ако му се сака тоа тогаш слободно нека си тера. Не си сам има многу ко тебе јас сум 30+ и уште горе доле така живеам. Едноставно нит сакам нит барам девојка за врска поубаво ми е да сум слободен. Жени има на тон ако знаеш каде и како да ги бараш.
Проблеми што ќе ги имаш - со другарите се повеќе ќе се одалечуваш они одбрале друг живот. Понатака и девојките нивни ќе им вршат притисок поготово ако видат каков живот сакаш и што правиш. Ќе те кошта доста, тој лајвстајл не е ни малку евтин. Со девојка е каде каде поевтино него кога константно бркаш. Можно е понатака да имаш притисоци и од твојте. Мојве нон стоп ми се на глава ама сепак мој живот, и ќе си го живеам како сакам.
Звучи некако без везе ама најдобар совет што можам да ти дадам е прави пари. Парите се најголем афродизијак.

))