Не сакам девојка

• Креатор на темата Креатор на темата Arhangell
  • Време на започнување Време на започнување
Повеќето од моите другари си испофатија женски,единствено што ме плаши е тоа дека еден ден сам ќе треба да запознавам нови девојки,да ги носам дома,да ги сексам...сакам додека сум во оваа воздраст да го изживеам тој да не го речам расипнички живот,со многу алкохол,жени,забави...но доколку сите си фатат женски,ќе нема тоа со кого да го правам,сте имале ли слични искуства,споделете тука! ;)

Нема ништо лошо во тоа што го сакаш, најди си ново соодветно друштво. Ко тебе има многу поготово на таа возраст така да не би требало да е некој проблем.

Не гледам што е толку смешно или чудно бре луѓе, еднаш се живее ако му се сака тоа тогаш слободно нека си тера. Не си сам има многу ко тебе јас сум 30+ и уште горе доле така живеам. Едноставно нит сакам нит барам девојка за врска поубаво ми е да сум слободен. Жени има на тон ако знаеш каде и како да ги бараш.

Проблеми што ќе ги имаш - со другарите се повеќе ќе се одалечуваш они одбрале друг живот. Понатака и девојките нивни ќе им вршат притисок поготово ако видат каков живот сакаш и што правиш. Ќе те кошта доста, тој лајвстајл не е ни малку евтин. Со девојка е каде каде поевтино него кога константно бркаш. Можно е понатака да имаш притисоци и од твојте. Мојве нон стоп ми се на глава ама сепак мој живот, и ќе си го живеам како сакам.

Звучи некако без везе ама најдобар совет што можам да ти дадам е прави пари. Парите се најголем афродизијак.

Звучи некако без везе ама најдобар совет што можам да ти дадам е прави пари. Парите се најголем афродизијак.
Мислам дека ќе поврнам.

Не сакам ни јас. Можеби Ulbrecht е шовинист и будала, но денес е реткост да се најде поштено и добро девојче. Ако најдам добродушна девица над 20 години, ја женам под итно!

• Ми се допаѓа
Reactions: Nex
Не сакам ни јас. Можеби Ulbrecht е шовинист и будала, но денес е реткост да се најде поштено и добро девојче. Ако најдам добродушна девица над 20 години, ја женам под итно!
Jas veke se izjasniv deka sum postena , voski nemam, imam 20 i zgora godini, plus toa devica sum.
koga biduva svadbata?:D

Jas veke se izjasniv deka sum postena , voski nemam, imam 20 i zgora godini, plus toa devica sum.
Девица во хороскоп?:DАко си девица во хороскоп јас ќе те земам,датум за свадба одбери сама ;)

Девица во хороскоп?:DАко си девица во хороскоп јас ќе те земам,датум за свадба одбери сама ;)
Devica vo sekoja smisla , ali ete imas sreka se potrefilo i vo horoskop da sum:D
Samo prvo dogovorete so so drugarot pogore koj ke me zeme, da nema nedorazbiranja posle...cista smetka , dolga ljubov:D

Не си само ти, сите така некако мислиме ама за жал реалноста е таа.
Ај вака.
Во цивилизрано општество живееме колку 2-3 илјади години, така?
Значи еволутивно нашите умови не се дизајнирани за денешнава средина, односно, тие се „навикнати“ на племенско општество по 100-150 луѓе. Дали мислиш дека во тоа време (пред на пример 10.000 години) имале пари? Како мислеш дека женските осеќале привлечност кон мажите? Поради нивното однесување (алфа) или оти им покажувале Mastercard-ови ? Сличен е муабетот и со физичкиот изглед на машките, демек тоа ги кочи. Дали пред 10.000 години луѓето воопшто знаеле како изгледаат? :)))

Ај вака.
Во цивилизрано општество живееме колку 2-3 илјади години, така?
Значи еволутивно нашите умови не се дизајнирани за денешнава средина, односно, тие се „навикнати“ на племенско општество по 100-150 луѓе. Дали мислиш дека во тоа време (пред на пример 10.000 години) имале пари? Како мислеш дека женските осеќале привлечност кон мажите? Поради нивното однесување (алфа) или оти им покажувале Mastercard-ови ? Сличен е муабетот и со физичкиот изглед на машките, демек тоа ги кочи. Дали пред 10.000 години луѓето воопшто знаеле како изгледаат? :)))

ЕВОЛУЦИЈА пријателе. Жените и во тоа време гледале дали мажот може да гледа фамилија и да ги задоволува нејзините потреби. Пред 20 000 год се гледало кој ќе улови диносаурус денес се гледа нешто друго. Како сакаш врти го тоа си е тоа се друго само се лажеме. Размисли малку и ќе видиш дека речиси секоја алфа денес заработува солидно, било да е спортист било да е политичар или бизнисмен. Тие што не спагаат во таа категорија времето ги гази и од алфа поминуваат во други профили.

Остави лични информации преку порака, ќе дојдам со музика да те земам.

ЕВОЛУЦИЈА пријателе. Жените и во тоа време гледале дали мажот може да гледа фамилија и да ги задоволува нејзините потреби. Пред 20 000 год се гледало кој ќе улови диносаурус денес се гледа нешто друго. Како сакаш врти го тоа си е тоа се друго само се лажеме. Размисли малку и ќе видиш дека речиси секоја алфа денес заработува солидно, било да е спортист било да е политичар или бизнисмен. Тие што не спагаат во таа категорија времето ги гази и од алфа поминуваат во други профили.
Подразбираш нешто друго кога викаш диносаурус? Кај мене стариот половина прасе носеше на есен од работа и старата цела зима кукаше дека нема место во фрижидеро и да се купува кило по кило месо.
Можам да замислам што ќе се случуваше дома, да донесеше стариот диносаурус за наклавање во сандак.

Ја сум ловџија , ти кажи кај има диносауруси да уловам еден да видам дали ќе е задоволна некоја ? ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom