Не јадете мајонез!

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Мајонез? Нема шанси :nenene:
Кечап = FTW
Никогаш не сум ставал мајонез на нешто ама баш никогаш , одсекојпат сум ставал кечап и тоа.. скоро на се лол.
Е сега.. за случаеви како руска салата :pos: може , а почнав да ја јадам од пред 2-3 години.

A мајонез a day keeps the plastic surgeon away.

Некаде мислам дека прочитав дека од мајонез на девојчињата им растат градите - сепак волуменот го дава натоложеното масно ткиво. :wink:

Neznam zs da ne se jade majonez ama mene ni bubulici ni nisto ne mi iskocilo od majonez :toe:
Da be a od ke4ap gzot moze rasne :pos2::pos2::pos2:

Јас многу јадам мајонез,ама ке мора да престанам.... За да не бидам ко буре во блиска иднина зошто многу се здебелив откако почнав мајонез да јадам во задниве 6-7 месеци...:kesa:

Предизвикуват бубулици :) Ебаго, ултра масен е мајонезот и никако не придонесува за подобрување на состојбата на осетливите на акни на пример... Кој нема гајле со мрсноча, нема гајле нит со мајонез - и да го јаде на кила ќе живее сто и една.

кај ке изеде 1 кило мајонез за едно јадење

Да јадам мајонез иако ми излегуваат од тие "бубулици" ама тоа е то неможам да го оставам како дрога е...:pos2:

И јас ретко јадам мајонез,само со пржени компирчиња и кечап се разбира....

Јас неможам без мајонез
абе ако ми е убаво ке јадам...ако гледам што е штетно ке треба да останам само на овошје и зеленчук
:toe:

Никад у живот немам пробано и супер ми е.
Не е баш потребен за јадењето да биде поубаво,напротив,баш е некако гнасен.
А не знам за штетноста,ама чим многу луѓе викаат дека не треба да се јаде,значи не е особено корисен,нали...

заменете го мајонезот со павлака, кремсир, сирење, топен кашкавал.

:) дури и повкусно ќе ви биде јадењето.

И јас ретко јадам мајонез,само со пржени компирчиња и кечап се разбира....
пробај помфрит, павлака и зелка салата... хихи, во Истамбул има ваков специјалитет како предјадење мн е топ.
онака се измешано.

nikad ne sum ni probal a ne pa da jadam...najobvratnoto jadenje sto postoi...a bogami i najstetnoto...

BLJAK!!!!!!!!

ЈАС задно со мајонезот на црната листа би го додал и ЕУРОКРЕМОТ..

иако ги јадам .. (но одбегнувам колку можам) сум почувствувал дека после тие јадења МИ Е ЛОШО... лошо расположен сум.. тешко ми е .. ИАКО КОГА ГИ ЈАДАМ МИ Е УБАВО :toe:

Да не јадиме мајонез ?!?!
А шо да му правиме ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom