Не јадете мајонез!

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Абе глеј сега, тоа дека прави проблем со кожата со бубуљици, акни итн итн е баш така, јас знам од време на време да јадам али исклучиво helmans, пред се најважно од се е да не јадете по бургерииве на плоштад и било каде многу поголемо штетно дејство имаат они него мајонезот.

Не сум јадел една година, тостови и сендвичи само со луто јадам, штетно е затоа...

Не јадете мајонез!!!

Марио: (со лажицата во едната, и хелмансот во другата) Е касно палиш...

Uf Ne jadam ni majonez ni kjecap posebno i nekoj tost koa kje aknat so voda mesan majonez bljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

a ako si naviknat na majonez i zavisen od nego?resenie?
Ако имаш проблем со него,ако ти се јавуваат акни од него откажувај се мајонезот па ако треба и тоа нека ти биде постепено ако си толку наклонета само на него, сигурно не јадиш секоја ден само мајонез:uvo:.Па и незнам мајонезот да создава некоја завис па тешко да се откажиш од него. Незнам за тебе но јас не сум пробал мајонез може 5-6 месеца и супер ми е:toe:

interesna tema :) i jas imav takov problem so akni po grbot i liceto no vekje 3 godini ne jadam majonez ii sea neam akni :D

Мене ништо не ми е од мајонезот ВИТАНЕЗ што го јадам а и сендвичи купечки ратко јадам па за тој мајонез проценете вие!?!

Јас многу јадам мајонез, многу многу. Можеби е штетно ама што да правам, неможам да се одвикнам од него. Посебно многу го јадам со врат-сланина и маслинки, исто така кога јадам во сендвичари секогаш јадам со мајонез и кечам, нормално нема да го јадам сув помфритот :smir:

I jas si jadam majonez.I kako pomala jadev isto i sum nemala nikakvi problemi so bubulicki i nesto slicno.Mozda zavisi i od organizmot na licnosta i kaj edni pravi problem dodeka kaj drugi ne.Jas jadam majonez koj e so nekoi zacini vnatre pa ne da mi e ubav sto neznam kolku mi e dosta.:pipi:E sega znam deka ne e dobar mnogu da se jade ama ne mozam da se odviknam koga mi e vkusen.

Мајонез јадам исклучиво само во хамбургери, а не ги јадам многу често. Е штетен е јебига, затоа помалку...

Хах. Секојдневно јадам. Со фаст фуд.
Не се замарам со исхраната многу. Jaдам се` што ми е слатко.

Fuck all of you мајонез haters. :nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom