Не јадете мајонез!

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
1 лажица мајонез=1 порција грав
Па сега проценете колку е здрав и колку е калоричен.
ХРАНЕТЕ СЕ ЗДРАВО!!!!!!

Јадам мајонез од три годишна возраст и ниедно истражување за неговата штетност нема да ме натера да прекинам со јадење.

Мајонезот е премногу штетен е сега некои што се заразени од него не веруваат во сите истражувања како и мојот брат.Тој јаде мајонез со секое јадење неможе да живее без него ама ќе го видам кога ќе е постар ќе лечи холестерол.

Мајонезот е премногу штетен е сега некои што се заразени од него не веруваат во сите истражувања како и мојот брат.Тој јаде мајонез со секое јадење неможе да живее без него ама ќе го видам кога ќе е постар ќе лечи холестерол.

Коа ке е постар може што било да лечи... Никогаш не се знае што прво ке те нападне....

јас немав јадено мајонез од кога се запишав средно(сега сум трета година), ама пред 2-3 недели бев со чичко ми да работиме во една куќа а јас заборавив да јадам и таму мртов гладен, му кажав на чичко ми дека сум гладен он му рече на газдата да ми донесе нешто за јадење направил тој некој сендвич со свински врат, сирење и мајонез од тој сендвич само сирењето можев да го јадам, ама како што бев гладен се изедов и после тоа ни А не реков

Не јадете расипан мајонез со поминат рок,стварно е штетно и е проверено:pos2::pos2::pos2:

Не јадете расипан мајонез со поминат рок,стварно е штетно и е проверено:pos2::pos2::pos2:
А со непоминат рок ако јадеме штетно е?
Што уствари има у истиов?
Јајца......др?

Освен со руска салата, ретко јадам мајонез.
А искрено, не го сакам многу.

Никогаш не јадам сендвичи без мајонез, не ми се слатки ако нема.:vozbud:

Да идам у Седмица и само кечап да барам ?:pos2::pos2: NOT

само шо се настегав со мајонез :) . не дека јадам мн али одвреме навреме осеќам потреба да каснам тро :)

Си јадем мајонез ама многу ретко. Никогаш не мачкам на леб мајонез туку само во сендвичари што ми ставаа мајонез

Јас од 4то одделение го откажав мајонезот така да и дома кога се прави руска салата наместо со мајонез ги терам со павлака да ја прает,ама од кечап и да е наштетно на свет не се откажувам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom