Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хехе не го знаевме?:tv:..поздрав до него ако тепале една сеа следната ке биде жестокоto e to...Лејкерс поточно Фил Џексон сам си го изгуби натпреварот Коби го извади кога не требаше па го стави оладен...нормално дека неможеше ништо да погоди не е крив он тренерот е крив..Коби иако беше многу себичен 37 поени постигна што не се малце...jove_bt напиша:чекај не се сеќавам шо реков за голден стејт или слаби се бре???!!!????
ало... ова е еден поздраФ од батето Барон Дјевис се вика ако не знаеФте
![]()
голден стејт шампион, ако се лажиме![]()
Можно е...Јас велам 4-2 за Феникс Лејкерс нема клупа а на Феникс е одлична имаат многу добри играчи што можат да придонесат многу во победата на Феникс-={K-O-R-U-N}=- напиша:Lakers ке ги тепаат Феникс со 4:3 во партии!
Цел тим на Феникс да се загрее, и САМО на Коби да му тргне, ке биде жестоко, а камо ли да има и малку помош од соиграчите!
Значи KOBE BRYANT vs Phoenix Suns 4:3
Заслужено за Дирк и за Рој другиве незнам а да и Леандро Барбоса заслужено најдобар 6 играч..to e tojove_bt напиша:и ондак то... него да ви кажеФ јас наградите се доделиа, па сега:
ДИРК Новицки - MVP
Сем Мичел - ''Коач'' на годината
Леандро Барбоса - 6 играч(e ovaj mi e noviot heroj) поздраФ до него
Брендон Рој - ''руки'' на годината
Маркус Кемби - Најдобар деф. играч
за другите ќе напишам подоцна(после) ама овие се неофицијални податоци на NBA General Managers
:nenene:Ниеден од овие два клуба нема да го видиш во финале..to e to..Чикаго нема да стигне до финале па што сака нека биде ке си губи....Денвер еве го почна да губи 1-1 е сеа Сан Антонио тепаше денес 97-88..`TENK` напиша:ja sum za denver i Chicago se nadevam deka barem iden ke gledam vo finale