NBA

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување

2007/2008 НБА шампион

• Вкупно гласачи
    125
Go jadea Lakers posteno :) Koga Kobe e tolku sebicen toa ti e.

чекај не се сеќавам шо реков за голден стејт или слаби се бре???!!!????
ало... ова е еден поздраФ од батето Барон Дјевис се вика ако не знаеФте
BaronRecapDallasDavis300.jpg

голден стејт шампион, ако се лажиме :)

jove_bt напиша:
чекај не се сеќавам шо реков за голден стејт или слаби се бре???!!!????
ало... ова е еден поздраФ од батето Барон Дјевис се вика ако не знаеФте
BaronRecapDallasDavis300.jpg

голден стејт шампион, ако се лажиме :)
Хехе не го знаевме?:tv:..поздрав до него ако тепале една сеа следната ке биде жестокоto e to...Лејкерс поточно Фил Џексон сам си го изгуби натпреварот Коби го извади кога не требаше па го стави оладен...нормално дека неможеше ништо да погоди не е крив он тренерот е крив..Коби иако беше многу себичен 37 поени постигна што не се малце...:vozbud:..така да не е он крив што Лејкерс губи 1-0 од Фениксto e to

Ако не беше Коби Лејкерс ке изгубеа максимум едно 30 разлика .. Поточно кажете Фенкис вс Брајант .. Зш сам игра .. овие другите , јас да одам подобро ке изиграм од нив да ги е*ам . Сепак 1 0 за Феникс .. Другата да се надеваме дека Лејкерс ке ги апне на Феникс ..
Лејкерс Фан .. ГО Го

Lakers ке ги тепаат Феникс со 4:3 во партии!
Цел тим на Феникс да се загрее, и САМО на Коби да му тргне, ке биде жестоко, а камо ли да има и малку помош од соиграчите!

Значи KOBE BRYANT vs Phoenix Suns 4:3

-={K-O-R-U-N}=- напиша:
Lakers ке ги тепаат Феникс со 4:3 во партии!
Цел тим на Феникс да се загрее, и САМО на Коби да му тргне, ке биде жестоко, а камо ли да има и малку помош од соиграчите!

Значи KOBE BRYANT vs Phoenix Suns 4:3
Можно е...Јас велам 4-2 за Феникс Лејкерс нема клупа а на Феникс е одлична имаат многу добри играчи што можат да придонесат многу во победата на Феникс

abe Lakers go jadea vo edna ama ima uste mnogu da se igra ke vidite ke gi nosi na pobeda slednata slusajte me so vi vikam
Kobe_Bryant_Biography.jpg
:zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver::zver:

Ohohoho Vecer ke bide interesno Lakers V Suns , Nets V Raptors i Heat V Bulls. Lakers tepaat na vtorata Nets i tretata Heat.

и ондак то... него да ви кажеФ јас наградите се доделиа, па сега:

ДИРК Новицки - MVP
Сем Мичел - ''Коач'' на годината
Леандро Барбоса - 6 играч(e ovaj mi e noviot heroj) поздраФ до него :)
Брендон Рој - ''руки'' на годината
Маркус Кемби - Најдобар деф. играч

за другите ќе напишам подоцна(после) ама овие се неофицијални податоци на NBA General Managers

jove_bt напиша:
и ондак то... него да ви кажеФ јас наградите се доделиа, па сега:

ДИРК Новицки -
MVP
Сем Мичел - ''Коач'' на годината
Леандро Барбоса - 6 играч(e ovaj mi e noviot heroj) поздраФ до него :)
Брендон Рој - ''руки'' на годината
Маркус Кемби - Најдобар деф. играч

за другите ќе напишам подоцна(после) ама овие се неофицијални податоци на NBA General Managers
Заслужено за Дирк и за Рој другиве незнам а да и Леандро Барбоса заслужено најдобар 6 играч..to e to
....Иначе Хјустон води против Јута 2-0 веќе(јеее)и Детроит исто

Лејкерс пак изгуби да му е*** сега околу 20 разлика незнам баш колку заврши .. не ја изгледав до крај се изнервирав и си легнав. . Ај да се надеваме следна дома ке победи

Еве ги резултатите:
Чикаго-Мајами 107-89
Феникс-Лејкерс 126-98
Торонто-Њу Џерси 89-83
Најдобри стрелци:
Антони Паркер 26 од Торонто
Луол Денг 26 поени од Чикаго
Бен Гордон 27 поени од Чикаго

ja sum za denver i Chicago se nadevam deka barem iden ke gledam vo finale

`TENK` напиша:
ja sum za denver i Chicago se nadevam deka barem iden ke gledam vo finale
:nenene:Ниеден од овие два клуба нема да го видиш во финале..to e to..Чикаго нема да стигне до финале па што сака нека биде ке си губи....Денвер еве го почна да губи 1-1 е сеа Сан Антонио тепаше денес 97-88..

А иначе Вашингтон изгуби повторно од Кливленд со 109-102 и Далас како што реков го победи Голден Стејт со 112-99to e to...Најдобри играчи на овие три средби се:Антоан Џејмисон од Голден Стејт со 31 поени,Дро Гуден од Кливленд со 24 поени и Џуан Хауард од Далас со 22 поени...

Вечер у 4 и 30 станувам да гледам Лејкерс .. ако не тепа и вечерва е*ах им га мајката право се откажувам од лејкерс .. само за Брајант ке сум хехехех .. ( шала ) Гоу Гоу Лејкерс

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom