NBA

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување

2007/2008 НБА шампион

• Вкупно гласачи
    125
yes Golden State ќе му се падни на Dallas е ај сеа ќе видиш како ќе ''биди''
Далас шампион. Леле колку ќе го примат .........

jove_bt напиша:
yes Golden State ќе му се падни на Dallas е ај сеа ќе видиш како ќе ''биди''
Далас шампион. Леле колку ќе го примат .........
Вака ке ти кажам Јове Далас што ке игра со Голден Стејт ке оди како ништо Голден Стејт нема сили да му се спротистави на Далас,Далас е сила бе Новитцки,Тери,Хауард,Стахаус
,а Голден Стејт Барон Дејвис,Михаел Пјетруш,Јасикевичиус тие нема сили е сеа едно нешто е лошо за Далас и за Нивитцки тоа е што на Голден Стејт тренер им е Дон Нелсон довчерашниот тренер на Далас така да ако Новитцки може да задржат ке тепа Голден Стејт
Друго Голден Стејт игра катастрофално на гости 10-13 победи,25-27 изгубени така нешто така да предност голема има Далас кој игра одлично на гостински па сеа ти заклучи дали ке можат да одат Голден Стејт:helou:

aha zatoa i trenerot rece deka se mozi samo ne da im padna GS oti ke gi resat takva kosarka igraa GS brza bez odbrana non stop napad i kond. se spremni v kraj. epa ako e kako sea tabelata nema sansi dalas da pomini.

omilen Klub-Denver Nuggets
omilen Igrac-Allen Iverson
mislam deka DN nemaat sansi za osvouvanje na titulata no ako flezat vp playoff-ot ke navivam za niav ako ne mojot favorit e Dallas M.

Babarajo_Qc напиша:
omilen Klub-Denver Nuggets
omilen Igrac-Allen Iverson
mislam deka DN nemaat sansi za osvouvanje na titulata no ako flezat vp playoff-ot ke navivam za niav ako ne mojot favorit e Dallas M.

ќе влезат не се секирај и мене порано Ален ми беше фејворит ама оваа година од утакмица во утакмица се подобро и подобо играат ако им тргни е тогаш нишо чудно и до финале да дотуркаат памтиш коа му чукнаја на феникс 150 коша абе Ѕверови се. :)
pozdraFFF....

jove_bt напиша:
aha zatoa i trenerot rece deka se mozi samo ne da im padna GS oti ke gi resat takva kosarka igraa GS brza bez odbrana non stop napad i kond. se spremni v kraj. epa ako e kako sea tabelata nema sansi dalas da pomini.
Абе важно ке се гледа интересен дуел тоа е најважно нормално ако вака остане табелата јас сакам да оди Голден Стејт ама потешко Далас се јаки оваа сезонаto e to

jove_bt напиша:
ќе влезат не се секирај и мене порано Ален ми беше фејворит ама оваа година од утакмица во утакмица се подобро и подобо играат ако им тргни е тогаш нишо чудно и до финале да дотуркаат памтиш коа му чукнаја на феникс 150 коша абе Ѕверови се. :)
pozdraFFF....

daj boze da se sluci toa da se razigraat Allen Iverson i Carmelo Antony toga i jas mislam deka DN ke bide naj seriozniot kandidat za osvojuvanje na titulata.
mozes li da kazes koj e tvojot omilen ograc sega

ke tepa feniks nema druga pojaka ekipa od niv nema igraa kosarka za oko i za poblika:baeh: :baeh: :baeh:

Suns be neka bidat i zasluzuvaat ama treba i iskustvo za vo playoff ama toa go nemaat ------- Miami Чемпионс хахаха

Оффффффф топик:

фејворит ми е Шек онака од мал
а сега ми се вејд и леброн

jove_bt напиша:
Suns be neka bidat i zasluzuvaat ama treba i iskustvo za vo playoff ama toa go nemaat ------- Miami Чемпионс хахаха

Оффффффф топик:

фејворит ми е Шек онака од мал
а сега ми се вејд и леброн
Да бидеме искрени Далас најголем конкурент за освојување на титулата покрај него тука се Феникс,Мајами,Хјустон,Сан Антонио,Детроит вака Далас ке игра со Голден Стејт ке биде тешко(Дон Нелсон)ги води Голден Стејт но сепак они мислам дека ке одат Мајами со Кливленд мислам дека Мајами има шанси пак да ја освои титулата ако проработи двојката Шек-Вејд ,Феникс со кој и да се падне ке оди(не знам која екипа каде е пласирана):tapp: па сега ке видиме кој и како ке ја освои титулатаto e to

абе колку најместена утакмица гледам сега абе скроз не се нормални судиите на данкан му сфират техничка оти се насмеа е ајде од сеа велам со вакво судење Далас шампион.

Еве ги вчерашните одиграни натпревари

Вашингтон-Чикаго 68-101
Далас-Сан Антонио 91-86
Голден Стејт-Минесота 121-108
Индијана-Њу Џерси 107-111
Клиперс-Сакраменто 100-105
Детроит-Филаделфија 91-102:vozbud:
Торонто-Њујорк 107-105
Орландо-Бостон 88-86
Лос Анџелес Лејкерс-Сиател 109-98....
Нај евфикасни играчи од изминатава вечер беа:
Коби Брајант со 50 поени,3 асистенции
Џејсон Ричардсон со 32 поени и 12 скокови
Елтон Бренд 29 поени 14 скокови и
Рики Дејвис со 42 поена и 6 скокови

Billa Bong напиша:
Еве ги вчерашните одиграни натпревари

Вашингтон-Чикаго 68-101
Далас-Сан Антонио 91-86
Голден Стејт-Минесота 121-108
Индијана-Њу Џерси 107-111
Клиперс-Сакраменто 100-105
Детроит-Филаделфија 91-102:vozbud:
Торонто-Њујорк 107-105
Орландо-Бостон 88-86
Лос Анџелес Лејкерс-Сиател 109-98....
Нај евфикасни играчи од изминатава вечер беа:
Коби Брајант со 50 поени,3 асистенции
Џејсон Ричардсон со 32 поени и 12 скокови
Елтон Бренд 29 поени 14 скокови и
Рики Дејвис со 42 поена и 6 скокови

Браво Браво За Лејкерс коби повторно со 50 коша иако со Феникс беше еден од најслабите играчи у тимот со само 17 поени .. значи сега пак се врака на старо па да се надеваме дека Лејкерс ке си го задржи 7 место и ке си обезбеди плејоф .. Го Го Лејкерс

MeToNo1[MkD] напиша:
Браво Браво За Лејкерс коби повторно со 50 коша иако со Феникс беше еден од најслабите играчи у тимот со само 17 поени .. значи сега пак се врака на старо па да се надеваме дека Лејкерс ке си го задржи 7 место и ке си обезбеди плејоф .. Го Го Лејкерс
Да да и ја сакам да го задржат Коби попара ги напраил секој чест 50 поени ке ги зареди ли сега пак неколку натпревари преку 40.......
Да се надеваме

не само што го исклучија некни тим данкан туку јаде и парична казна од 25 000 долари :)
San Antonio’s Tim Duncan Fined. San Antonio’s Tim Duncan has been fined $25,000 for verbal abuse of a game official, it was announced today by Stu Jackson, NBA Executive Vice President Basketball Operations.

море, море шо ќе беше ова и НБА ја запустија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom