NBA

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување

2007/2008 НБА шампион

• Вкупно гласачи
    125
Спарс во финале.
А јеаааа!
Е сеа и другиот расплет...и сигурен сум дека ќе видиме екстра прекрасно финале. :wink:

Detroit gi mrazam od dno na dusha :evil:

Sakav Suns da idat u finale (radi Steve Nash, epten dobro igra!), ama znaev deka nemaat shansi, nikoj do sega od 3:0 ne se povratil :(

Sega ne mi ostanuva nishto dr. osven da navivam za SA.

Iris напиша:
Detroit gi mrazam od dno na dusha :twisted

Sakav Suns da idat u finale (radi Steve Nash, epten dobro igra!), ama znaev deka nemaat shansi, nikoj do sega od 3:0 ne se povratil :(

Sega ne mi ostanuva nishto dr. osven da navivam za SA.

и мене ми е највеќе криво поради Неш, највеќе заслужува да игра во финале, викаа дека ке биде лоша инвестиција на Феникс, ама на сите им затвори уста.

Феникс се големи победници на годинашнава НБА поради тоа што лани беа катастрофа, а годинава стигнаа до финале на запад каде што изгубија од позрел и подобро организиран противник.

Dolphin напиша:
Рони О`Саливен ја загуби титулата светски шампион

Мене ми е многу мило што Стивенс стана шампион, заслужи

Gizo напиша:
Dolphin напиша:
Рони О`Саливен ја загуби титулата светски шампион

Мене ми е многу мило што Стивенс стана шампион, заслужи
А да не си згрешил тема Гижо? :lol: :lol:

Да не речам знаев, ама знаев. =)))))

Е ова ти се вика брат финале со крем шлаг и пена одозгора.
Маме ќе се ебе!

SpAcE_c0wb0y напиша:
Мајами 3, Детроит 2 - ЗА ЖАЛ!!! :( :( :( :cry: :cry: :cry:

Ама како да прочитав дека Вејд се повредил и не ја доиграл. Може тоа е шанса за Детриот. Истегнал ребрен мускул. Ако знае некој колку е сериозно нека пише.

Сигурно нема да го игра наредниот натпревар. =(((
Гадно се сјебал. Маме му!
Нејсе...ќе победат Хит, сигурно.

Јееееееееее. Без него многу тешко ќе им биде. Целата игра ќе се базира на Шек, ќе биде опасно за Мајами

Jas, kako navivac na Pistons i golem pesimist, vi garantiram deka ke pobedat Miami. I da ne igra Wade, ne bi dozvolile Heat da izgubat po vodstvo od 3:2.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom