NBA

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување

2007/2008 НБА шампион

• Вкупно гласачи
    125
Сан Антонио- Детроит 97-76 (2-0)

Џинобили 27 поени
Тим Данкан 18 поени, 11 скокови, 4 блокади

Спејс не ти иде со аватарите, не се мачи :D

ГИ растуриле :cry:

Ви реков Сан Антоние е најкомплетната екипа што некогаш сум ја гледал. Нема никој кој може да се носи со нив.

многу е веројатно следната сезона да нема НБА, заради локаутот, односно не можат клубовите и играчите да се договорат околу плаќањата

Ма си ставам јас аватар од Јувентус. Барем таму знам дека сигурно победи мојот тим :D

Вселенски каубој што чекаш?!?! Мењај го брзо. не помага ни овој аватар. Стави го Тајшон Принц, сува лепота е, може ќе го додржи Џинбили така :lol:

se odigra tretiot natprevar od golemoto finale na NBA. pobednik e ekipata na Detroit so shto go namali rezultatot na 2-1. sledniot natprevar se igra povtorno vo detroit
Detroti - San Antonio 96-79
Hamilton 24, Bilabs 20 kaj Detroit
Parker 21, Dankan 14.
Se chini deka kluch na pobedata bila odlichnata odbrana na Detroit sprechuvajkji go Manu Ginobili na samo 7 poeni.

Пак забораив дека вчера се играше. Ова учењево ме уништи :twisted:

Radical Boy напиша:
Пак забораив дека вчера се играше. Ова учењево ме уништи :twisted:
hahahha poleka Radikal kje ti kazham koga e narednata da si ja gledash obavezno :)

Утре вечер е. Видов и самиот сеа. Ама и за вчерашната знаев ама ја забораив :)

Фил Џексон се врати на тренерската позиција во Лејкерси (maksportnet)

..воедно и Лејкерси се враќаат на шампионските позиции :D :D

То мајсторе!!

тешко дека лејкерси ке се вратат на шампионските патеки, може само до втора рунда плејоф

As an ultimate Laker Fan, неизмерна е мојата радост за Зенот. Само ќе треба и supporting cast.

Иначе финалево.. не ми се веруе како тепале Детроит синоќа. Иначе алал да им е на НБА+, не пренесуваат финале еј :x :x :x

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom