NBA

2007/2008 НБА шампион

• Вкупно гласачи
    125
Г

Грејвдигер

Гостин
Јеее Детроит ис Детроит... 3:0 :basket::basket::basket:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
wowwowowowow и како што рекоФ Вориорс фи прегази Јута. Еве Барон ви праќа поздрав

Сам против свих :)

и потегот на утакмицата WWWWWWOOWWWWW
in your face Kirilenko
http://www.aolsportsblog.com/2007/05/12/baron-davis-monster-dunk-on-andre-kirilenko/
имате видео овде пооооооооооо забивањето лудила е

32 поени 9 асистенции 6 украдени топки :cuc::cuc::aplauz::aplauz:

Г

Грејвдигер

Гостин
jove_bt напиша:
wowwowowowow и како што рекоФ Вориорс фи прегази Јута. Еве Барон ви праќа поздрав

Сам против свих :)

и потегот на утакмицата WWWWWWOOWWWWW
in your face Kirilenko
http://www.aolsportsblog.com/2007/05/12/baron-davis-monster-dunk-on-andre-kirilenko/
имате видео овде пооооооооооо забивањето лудила е

32 поени 9 асистенции 6 украдени топки :cuc::cuc::aplauz::aplauz:
Браво :aplauz: :aplauz:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Еве сега ја гледав реприза .. стварно ги прегазија на Јута .. до полувремето беше само 21 поен разлика .. а после ги докрајчија ..

Браво за одличната игра

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Lele kakvo zabivanje nad Kirilenko od Baron lele lele .... :zver:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
125-105 одлична игра на Вориорс се враќаатto e to..во игра 2-1 во партии за Јута....Барон Дејвис одлична игра...секоја честto e to

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
аа а а а а а:vozbud: bateto кажи Цар е. За вечер SA 1, NJN па кец и таа така ми мириса.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
jove_bt напиша:
аа а а а а а:vozbud: bateto кажи Цар е. За вечер SA 1, NJN па кец и таа така ми мириса.
Сан Антонио 1 а за Кливленд мислам 2to e to

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
idiots и јас сум за Конјаницата ама мора една две да тепаат НЏ, така да мислам Картер вечер ѓи решава, ај ќе видиме вечер мене појќе ме интересира San Antonio САнс - Phoenix Спарс :) :) :)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
jove_bt напиша:
idiots и јас сум за Конјаницата ама мора една две да тепаат НЏ, така да мислам Картер вечер ѓи решава, ај ќе видиме вечер мене појќе ме интересира San Antonio САнс - Phoenix Спарс :) :) :)
Кој не го интересира повеќе...таму е по изедначено и може од секој да се очекува победа...го Фениксto e to

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Чикаго намали на 1-3 во серијата со Детроит...и направи ситен подвиг....или остана многу мала надеж дека Чикаго ке се врати 102-87 беше вечерва во Чикаго....Детроит изигра многу лошо и тоа Чикаго го искористи во целост одлична игра на Бен Волас го надрипа противникот дури 17 скока...Луол Денг со 25 поени беше главнот играч на Булси...додека од Детроит добро одигра Чонси Билапс со 23 постигнати поени...потфрли Хемилтон....кога гледав имаше само 4 поени на почетокот на 4 четвртина..искрено незнам колку постигна на крајот...важно Чикаго се враќа...сега повторно се играат 2 меча ако е потребно во Детроитto e to...ова го имав напишано во Чикаго Булс...темата...да додадам дека Јута го прегази Голден Стејт и поведе со 3-1 во серијата 115-101 беше утрово....Карлос Бузер со 34 поени и 12 скока доминираше од кај Џезерите кој сега ке играат на домашен терен пред своја публика....додека од кај Голден Стејт на кој им се надѕира крајот доминирааа Стивен Џексон и Ал Херинготн со по 24 поени но џабе....

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
Лошо одиграа Detroit :( и Ричард ама јас верувам во нив!!! Ќе ги растурат во наредната утакмица! :baeh:

Г

Грејвдигер

Гостин
*OSS* напиша:
Лошо одиграа Detroit :( и Ричард ама јас верувам во нив!!! Ќе ги растурат во наредната утакмица! :baeh:
:zver: Надежта последна умира! :vozbud::vozbud:

`Jomero

Jomi =)
Член од
26 февруари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
8
*OSS* напиша:

Detroit ne izigra bas loso smao Hamilton sto ne pokaza nesto poveke.. inace drugite bea dobri Ben Wallace bese mn dobar site topki gi sobra pod kosot i zatoa izgubi Detroid i narednata ce ja izgubat Chikago nema da se dadat lesno..

>>>>>>>>>>
AlleN IversoN<<<<<<<<<<<<<<<<

Kajgana Shop

На врв Bottom