НБА сезона 2021/22

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    75
Ауу епа моја грешка можда одамна не сум ја видел листата за мвп, не ме убивајте одма.. послабо пратев регуларна, плеофов повеќе.

реков ја нема потреба ни да гледам, знам дека ќе е 4-2, чим го изгледав минатиот меч јасно ми стана каков блам од тим се Мајами.. да беше здрав Ембид, Фила ќе ги тепаше и ќе беше интересно источното финале.. Бостон - Голден финале е тоа ќе биде п р е ј а к о

Неверојатно е како кога Далас шутираат од под кош топката едноставно излегува од обрачот, додека од другата страна сите тројца од splash brothers погодуваат.

Баш сум љубопитен како Селтикс ќе се справат со Вориорс.

За следната сезона кај Маверикс: Лука да ослаби некое кило и да не го имитира ЛеФлоп со цело време жалење кај судиите.

Бостон - Голден финале е тоа ќе биде п р е ј а к о

Не го отпишувајте Мајами сеуште... Инаку ако бидне Селтикс - Вориорс финале, во дилема ќе бидам... Ама кратка ќе биде дилемата, иако симпатиите ми се кон овој состав на Бостон сепак ќе морам за Вориорс да навијам. Од принцип. :)

Kakva partija od strana na Batler boze gospode

реков ја нема потреба ни да гледам, знам дека ќе е 4-2, чим го изгледав минатиот меч јасно ми стана каков блам од тим се Мајами.. да беше здрав Ембид, Фила ќе ги тепаше и ќе беше интересно источното финале.. Бостон - Голден финале е тоа ќе биде п р е ј а к о
Се гледа дека доста се разбираш од кошарка а поготово од НБА.

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk

Не ја гледав, имам обврски рано посабајлечки денес. Станувам од спиење, гледам резултат и не ми се верува. Џими се однесувал како татко му.

Се разбирам ја, него Тејтум чоукнал, Бостон ин 7.

Sekogas bile serkovci i ke bidat. 2 poeni zaedno vo 4q Tatum i Brown.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom