НБА сезона 2021/22

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    75
Јака серија ќе биди..
Мора Бен Симонс да го активират.. Доволно е да го чува Тејтам

Убава утакмица... Каква одбрана и последен напад, инспирирано играат Селтикси.
Браво Бостон, една доле сега уште три.

А дечково утре ќе добие фина честитка од НБА:

TATUUUUM
PUSI GO KD
PUSI GO IRVING
PUSI GO DRAGIC
PUSI GO CEL BRUKLIN
INFARKT IMAM UTRE KE PISAM STO MISLAM ZASTO SEGA SAMO NA VREGANJE ME TERA
Pozz do ilz

Smiri se dobro e... ke prevzeme Durant narednite utakmici.
Автоматски споено мислење:

Narednata na domasen teren ke jadat brejk Seltiksi

Инаку немојте да мешате трилер со квалитетна утакмица, премногу грешки имаа двете екипи. Кој би рекол дека ќе изгубат КД, премногу арогантно и ноншалантно влезе во утакмицата, прва четвртина изгуби 4 топки и се отепа од форсирање. Клучно беше на 5 разлика ко се себичеше 2 напади, требаше да си оди се преку Кајри на крајот.

илз е за сите, он ти е Хери Мегваер на кајгана.
Мене ме изненади од Нетс оној малион Клекстон, центарот. Алал да му е колку е добар дефанзивно а и офанзивно се движи супер.. го немав многу гледано порано, освен некој блокади.
Е сега, судењето беше до негде добро, пуштаа контакт игра, но од старт имав приметено, а Бостон се одлепи, почуваат да судат банални работи за Нетс.
Немам видено никој у живот да го блокира Кеј Ди на шут, вчера прв пат тоа го направи Џејсон Тејтум (сигурно не е прв пат некој да го блокне, ама реткост е, на тој распон што го има).
БОСТОН Е ДЕФАНЗИВА, БОСТОН Е СМАРТ, СМАРТ Е БОСТОН. КАКВА ПАРТИЈА НА МАРКУС СМАРТ ЕЈ.
Да ви кажам мене Рондо ми беше омилен играч порано и кога го трејднаа во Далас, бев во депресија.
Таа година е драфтуван Смарт и си викав кој кур сега некој Смарт ќе игра.. по толку години би рекол МАРКУСЕ БОГ СИ.
Смешен ми беше Един кога се постави Смарт на еден фаул у напад, вика могао је и кафу попит и опет би добио ово.
1-0, конечни 4-1 до 2, ако не им судат све и свашта.. Браун да не го заборавам, у 4та кога на никој не му идеше, он погоди клучна тројка и влезови.. мада беше фаулиран од копилено Ирвинг, ама нека пуши кур и нека прај мимики дека плаче некој.
KYRIE SUCKS, KYRIE SUCKS, KYRIE SUCKS KYRIE SUCKS.

...Таа година е драфтуван Смарт и си викав кој кур сега некој Смарт ќе игра..
Се сеќавам на тој драфт. Имав гледано скаутинг видеа за играчите и некако се надевав дека Смарт ќе падне на 20-и-нешто пикот на Лејкерс... Дени Ејнџ го собра доста претходно. Тогаш од колеџ важеше 3+Д играч (тројки и одбрана), сега е комплетен играч. На моменти/периоди игра лошо, ама генерално е корисен. Далеку од ѕвезда, ама исклучително корисен рол-плеер, што би рекле Америте difference maker.

Еј ама обратно сме мислеле, ја се надевав Бостон Рендл дека ќе го земат, ми изгледаше на ѕвероња..

Ne znam sto ste gledale vie , ama Marcus Smart debeliot ne mozese da pogodi trojka za zivot da mu se raboti. Sega deckoto e snajper od trojka i ne mozes sam da go ostais ni sekunda. Se sekavam prvite dve godini koga imaa so Sulinger isti frizuri farbani zuti, kako i da e igrac sto sekoj tim bi go posakal, igraciste.
Автоматски споено мислење:

Attachments

• r19576_1296x729_16-9.jpg
    r19576_1296x729_16-9.jpg
    138,5 KB · Прегледи: 30

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom