НБА сезона 2021/22

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    75
Go pocituvam tvoeto mislenje ama nerealno e 4-2 za Seltiksi. Durant nema da dozvoli takvo nesto. Premnogu e jak za eden Tejtam i Braun da go pominat uste vo prviot krug i toa so 4-2.
Ne go sakam Irving kako igrac ama ke iskinat so KD odat do finale dokolku ne se sopnat prethodno protiv Filadelfija.

Ke видиме, дај Боже да гледаме серија од седум утакмици. Како лани со Милвоки да се интересни се надевам сите седум.

Mnogu e jak KD vo Playoff kako vo napad taka i vo odbrana. Edinstveno grkot moze da mu parira ama sedi ostavi, KD e broj 1.
Автоматски споено мислење:

Mene me interesira bradata kako ke se pokaze. Za pola sat pocnuva utakmicata protiv Toronto.
Автоматски споено мислење:

Mu staviv edna evropska cigla na hendikep -4.5

Абе со овој муабет, КД бил толку многу јак во плејоф што во 15 години има освоено 2 титули. И двете со супертимот на Голден Стејт.
Бруклин едвај се пласираа во плејоф, ама битно КД е јак.

ја се слагам дека Кеј Ди е играчиште ама ЕДЕН ИГРАЧ НЕ Е ТИМ. Кошарката е тимска игра, а и Бостон се у топ 5 у дефанзива.. defense wins championships.

Каков професор доктор по одбрана е господинот Дрејмонд Грин! Прејака работа завршија вчера со Луни на Јокара, 25 поена од 25 шута е можеби и најдобрата дефанзива одиграна над Јокич сезонава.

Клеј личи на стариот Клеј, одбрана и напад, Кари се врати и само треба да го намести шутот, деби на плејоф сцената за Џордан Пул и искина!

Самите ГСВ можат да си ја комплицираат оваа серија ако влезат у некое бунило иначе би требало да е макс 4-1.

Макси синоќа растури.. Многу добра тимска игра имаја синоќа Фили..
Сите на ниво Макси, Харис, Брадата, Ембиид..

Kajri sipa ne pita lud e zimi sve

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom