Leo Bonnie
Кад се врате скитнице
- Член од
- 20 декември 2008
- Мислења
- 4.520
- Поени од реакции
- 5.660
Грешка во чекори, @Vanlok требашеНе знам зошто си ме цитирал мене.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грешка во чекори, @Vanlok требашеНе знам зошто си ме цитирал мене.![]()
Немаше да слушаш, ќе читаше, ама еве да те оставиме да живееш во заблуда. [emoji23]Lebron so mozgov i dellavedova se drzese protiv warriors koi bi gi metlosale ovie baksi so 30 kosha razlika vo prosek.. se jadeshe so pistonsi i celtiksi so polumrtov ilgauskas, jj hickson i bubi gibson..
To be or not to be za durant.. jordan, lebron, bird.. ili mitch richmond, alex english, george gervin.. sam si ja bira sudbinata.. legenda ili just a great scorer who would rather ride another star's coattails
DA NE SLUSAM OPRAVDUVANJA
Мислам дека зависи од уште две работи... Прво тренерите какви прилагодувања ќе направат. Второ, Клипси (и посебно Џорџ) колку ментално ќе бидат јаки ако не им тргне одпочеток (а ова е поврзано со дефанзивните прилагодувања на Јута за пик&рол тапшањето што го добија од Кавај и Џорџ).Ако не игра Конли нема шо да бара Јута, освен него немаат класичен плеј и нема кој да ја нападни зоната шо ја играат клиперс. Исто и Гобер без него е бескорисен во напад, ни Мичел ни Инглс не можат да го хранат со топки ко Конли.
Исто и Мичел влечи повреда така да можно е и без него да се вечер и со нови сили да почнат во солт лејк со 2-2 резултат. Според играта во 3тата утакмица треба страшно шутерски да се расположени и Бојан и Кларксон за да добие Јута но претешко ќе биди без Конли.
ако не го вратат Динвиди или пак не ги реанимираат Блејк и Харис... не знам кој ќе испорача 100+ кошеви.
Во ваква лига, со вакво судење... 20 ги срка овој хахахахаха
Ништо не ги вади од колосек кога 2 од нив се на терен - гледаме што се случува, 40 поени во движење (било кој од нив).Дурант има сам изјавено дека не сака да биде лицето на една фрашиза и дека му смета коа фановите очекуваат од него да биде лидер, Кајри си отиде од Кливленд демек за да биде лидер, но после 2 години у Селтикс си го свитка опашот и сфати дека не е способен за такво нешто. Така да вакво нешто може и те како да ги извади од колосек Нетс, поготово со тренер како Стив Неш.
Ако Латвинецот успее да се врати следната сезона во форма и нема дополнителни повреди тогаш во таков тим би имале на што да се радуваме... (уште еден супертим на повидок).
Najjakiot igra4 на апарати.
Автоматски споено мислење:
Извини брат, ова некоја нова нација е или?
Ќе нема слободни за ХарденNajjakiot igra4 на апарати.
Автоматски споено мислење:
Извини брат, ова некоја нова нација е или?