НБА сезона 2020/2021

Кои тимови ке изборат плеј ин или плеј оф, покрај овие сигурните (ЛАЛ, ЛАК, ЈЏ, ДН, МБ, БС, МХ, БН)

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
Последно уредено:
Далас има многу слабости и се'уште не би ги отпишал Клиперс, иако оплескаа многу на првите две средби. Едноставно Џим Кери е професор за Тајрон Лу, т.е. Тајрон Лу изгледа како првоодделенец кој учи да брои до десет.
Не ми е јасно како овој Стив Балмер може да трпи пациенти како Док Риверс и Тајрон Лу.

Стив Балмер е навијач кој не разбира многу кошарка, се радува кога водат и победуваат, тажен е кога губат... Не разбира зошто е тоа така, но е газда и има моќ да носи одлуки. Лошо е кога газдите премногу се мешаат (како што ние кои ги следиме Лејкерс многу добро знаеме).

D Rose is back!
Го гледав второто полувреме синоќа и можам да кажам дека убав баскет падна и ќе биде тоа долга серија.
Кај Атланта кога Тре не е на терен се мачат во напад.

D Rose is back!
Го гледав второто полувреме синоќа и можам да кажам дека убав баскет падна и ќе биде тоа долга серија.
Кај Атланта кога Тре не е на терен се мачат во напад.
Да аама со него имаат дупло потечна игра од Њу Јорк.
Сите акции им беаа тешки, никаква идеја.

Стефан од Heat Check направи видео за Дерик :)
Другар ми е. :D
Врие братот, специјална опрема купуваше, студио си напраи фактички и стигна до катаљон сабскрајбери. Само ќе го убијам пошо ги хејта Лејкерс. :D

Другар ми е. :D
Врие братот, специјална опрема купуваше, студио си напраи фактички и стигна до катаљон сабскрајбери. Само ќе го убијам пошо ги хејта Лејкерс. :D
Легенда е Трки, мичуринскиот Ален Ајверсон (ради висината, не ради квалитетот на баскет). :D

Стефан од Heat Check направи видео за Дерик :)
И во право е за секој збор.

Ако има нешто сезонава што сакав да пратам беше Њујорк и Далас, засега океј се држат и во ПО.
Ненормален мерак ми направи кога токму Дерек потпиша да игра во Медисон, а особено сега што има натпревари кои се играат со публика.

Штета ради обврски ниту можам да ги следам во живо, ниту да се радувам на Дерек иако секогаш душа ми мекее кога го гледам како игра баскет. Да не беа само тие повреди.... ех!

п.с. повеќе талент и воиграност/младост кај Атланта, а искуство и пркос кај Њујорк.
Таџ Гибсон на апаратима, Дерек + Норленс Ноел кој во Фила никогаш не го реализира потенцијалот. Ќорав Оби Топин засега корисен за куцање (ќе видиме во иднина), апсолутно неискусен Квикли како еден од дуото надворешни играчи левичари (Берет е другиот и сосема солидна сезона има) и на крај пик на кариера на Рендал кој не може во ПО да го прави она што го правеше во тек на регукарна сезона.

Немаат течна игра, но играат со срце и убеден сум дека имаат ите какви шанси да одат во втора рунда, само да ги искористат.
Незгодно е да чуваш левичар во било кој спорт, а овие ги имаат тројца солидни + пар ветерани и одличен дефанзивен тренер = супер хемија, добра сезона и по малку луда среќа, да се надеваме доволно за втора рунда ПО.

Никси, you've got to love them baby. [emoji3590]

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom