- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 42.052
- Поени од реакции
- 126.694
Dobro od Nicksi ne me cudi nisto, edinstveniot NBA tim so firomjanski nacin na upravuvanje.
Го консултирале трт изгледа.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dobro od Nicksi ne me cudi nisto, edinstveniot NBA tim so firomjanski nacin na upravuvanje.
Го консултирале трт изгледа.![]()
BREAKING: Kevin Durant has been ruled OUT for the remaining of the WCSF series against Houston with a mild strain on his calf.
Golden State will have to win 1 out of 2 games against Houston to advance!
Koj go potcenil?[DOUBLEPOST=1557608392][/DOUBLEPOST]И да, Стив Кер е најпотценетиот тренер на сите времиња.
Krihihihiihhiihihs Pohohohohoohol, ti ebam toa ligusotSteph Curry je na dan šeste utakmice htio odraditi šuterski trening u dvorani Rocketsa i manager Warriorsa mu je rezervirao dvoranu od 19:00 do 20:00. Chris Paul je nekako saznao za to i odlučio je otići tamo prije Curryja da mu zauzme dvoranu. Curry je ponudio da svatko vježba na svojoj polovici, ali je Paul to odbio i tako su izbacili Curryja iz dvorane.
Ova priča ima sretan završetak jer je Curry ipak odradio šuterski trening u dvorani, i to u zadnjoj četvrtini kad je ubacio Rocketsima 23 poena i nakon tekme se zaderao "KICK ME OFF THE COURT AGAIN, BOY!"
Krihihihiihhiihihs Pohohohohoohol, ti ebam toa ligusot