НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џабе ке дојдеше во Никс годинава ке се заебеше за сите пари како Кокошков во Феникс.Во ваква ситуација Поп и Фил џабе им се.
Ирвинг и Џими да ги земеме и Дејвис за пикот :D

BREAKING: Kevin Durant has been ruled OUT for the remaining of the WCSF series against Houston with a mild strain on his calf.

Golden State will have to win 1 out of 2 games against Houston to advance!

BREAKING: Kevin Durant has been ruled OUT for the remaining of the WCSF series against Houston with a mild strain on his calf.

Golden State will have to win 1 out of 2 games against Houston to advance!

ќе добијат една од двете. не е хјустон непобедлива екипа, особено ако не ги служи шутот.

Ама па и ГСВ покажаа дека се ранливи со КД, особено сега без неговите минимум 30 поена. Една слаба шутерска вечер на Кари или Клеј и ќе замине возот. Ќе мора Иги или Ливингстон да имаат екстра партии. На крај краева, who cares, дај боже да ги изгубат двете, ич неќам да освојат.

Сега му е мајката Рокетс титула да освојат.Без Дурант немаат оправдување ако изгубат во серијава.

Најаки се овие BR со Game of Zones :pos:

Кој викаше дека толку е од Голден Стејт после повредата на КД?[DOUBLEPOST=1557546657][/DOUBLEPOST]Btw, не сакам повеќе да слушнам ништо за тоа како Стеф не е клач. И да, Стив Кер е најпотценетиот тренер на сите времиња.

Последно уредено:
И да, Стив Кер е најпотценетиот тренер на сите времиња.
Koj go potcenil?[DOUBLEPOST=1557608392][/DOUBLEPOST]
Steph Curry je na dan šeste utakmice htio odraditi šuterski trening u dvorani Rocketsa i manager Warriorsa mu je rezervirao dvoranu od 19:00 do 20:00. Chris Paul je nekako saznao za to i odlučio je otići tamo prije Curryja da mu zauzme dvoranu. Curry je ponudio da svatko vježba na svojoj polovici, ali je Paul to odbio i tako su izbacili Curryja iz dvorane.

Ova priča ima sretan završetak jer je Curry ipak odradio šuterski trening u dvorani, i to u zadnjoj četvrtini kad je ubacio Rocketsima 23 poena i nakon tekme se zaderao "KICK ME OFF THE COURT AGAIN, BOY!"
Krihihihiihhiihihs Pohohohohoohol, ti ebam toa ligusot

Последно уредено:
Френк Вогел нов тренер на Лејкерс, Џејсон Кид прв асистент.

Овие двајца заедно, плус Леброн

costanza-answering-machine.gif
[DOUBLEPOST=1557627199][/DOUBLEPOST]
Krihihihiihhiihihs Pohohohohoohol, ti ebam toa ligusot

Сељак пар екселанс е Крис Пол

E ova mi se dopaga, od site sto bea potencijalni kandidati nitu eden ne mi se svigjase, ne znam kako bidna rabotata za Vogel ama nebitno. Odlicen trener, se nadevam ke mu donesat i adekvatni igraci.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom