НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
50292216_2607315742630267_7920651547661303808_n.jpg

@Stefan-kobe
И како стилот на Харден не е убав и не е на арно таковата игра со 17 утакмици со 30+,а Коби е БОГ со 16 исти такви утакмици каде што ја приватизира топката?
Да го играше ова истото Коби во моментов имаше да се залепиш од дркање.Ама сеа пошто играчов го хејташ,и не е убаво ова што го прави и билда статистики.
ЗА МЕНЕ БЕ ДРУЖЕ, ЗА МЕНЕ ЗБОРАМ, не ти викам на тебе да не го сакаш тој стил. Или не смеам да мислам различно од тебе? Едноставно не ми се свиѓа тоа што го прави Харден и тоа е тоа, плус ми смета што му свират свашта од фаули од кои пола врска немаат. И врска нема Коби со муабетов, во пензија е човекот и нема допирна точка со Харден.

Епа глупости тресиш,па макар и ЗА ТЕБЕ да биле.
АЈ ко така ќе пишувам како Војдан Стојаноски е појак од Леброн,ама ПО МОЕ. И така секој ќе треси глупости и ќе биде ПО НЕГОВО,па нема зш дебата да се прави после.

Па јас не викам дека Харден не знае да игра кошарка или дека е дно од играч, него дека не ми се допаѓа тоа што премногу форсира. Не гледам што има скандалозно и грешно во тоа, ствар на вкусови е. Едно е да викам хехе врска нема овој што ти е, друго е ова јас што го зборам.

А од Коби форсирањево интересно ти беше.Зошто?
Оти едниов ти е омилен играч а другиов го хејташ.

Па јас не викам дека Харден не знае да игра кошарка или дека е дно од играч, него дека не ми се допаѓа тоа што премногу форсира. Не гледам што има скандалозно и грешно во тоа, ствар на вкусови е. Едно е да викам хехе врска нема овој што ти е, друго е ова јас што го зборам.
Скандалозно е пошто си фан на Коби aka the biggest ballhog in NBA history.. Јас како фан на Леброн да кењам за типот на играта на Харден нема да биди.. Ок да речиш Харден не те бендисва пошто не е доволно клач или елегантен за твој вкус во ред.. Ама дека многу форсира дај не ме еби.. Коби при 2-20 шут форсирал преку три играчи.. Харден е 4ти во асистенции во лигата.. Коби топ 40 еднаш дали бил

Истата дрога што тебе ти ја ставале у школо а сеа и на работа.

Играч кој што ја приватизира топката му е БОГ,а Харден кој што шутира со 40%,ФОРСИРАЛ.Контрадикторност лвл 99

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz
Step Back trojkite mu se na 42% ako dobro razbrav od komentatorot vcera.

Се гледаме во плеј оф со се степ бек тројките и 50-те шута по утакмица. Само немој да ќутите тогаш. :D

Нема што да се гледаме во ПО.Демек ние тврдиме дека Харден шампион ќе ги направи рокетс?
Бате,82 поени даде твојот БОГ.Сигурно не било од 14 шута тоа.

Откако Ален Ајверсон ја напушти НБА, помина интересното од баскетџиски аспект.

Во меѓувреме ја видовме бруталната сила на ЛеБрон, ама има 3 од 8 против екипите од западот кои што играа многу подобра тимска кошарка.

Откако Харден ќе се пензионира ќе го памтат колку што денес го памтат Еди Џонс.
Така да, децо, смањите доживљај што викаат србите или calm your titties што викаат 'мериканците ;)

Нема што да се гледаме во ПО.Демек ние тврдиме дека Харден шампион ќе ги направи рокетс?
Бате,82 поени даде твојот БОГ.Сигурно не било од 14 шута тоа.
Па како тоа најдобриот офанзивен играч во историјата немало да освои? :icon_lol: Значи најдобар офанзивен играч е ама може од 5 екипи во лигата да изгуби во ПО како од шала. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom