Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Плус незнае воопшто оф-бол да игра.. Покрај Дончич требат 3&D играчи.. Следни очекувам Барнс и Метјуз да ги трејдат..hint:
ЗА МЕНЕ БЕ ДРУЖЕ, ЗА МЕНЕ ЗБОРАМ, не ти викам на тебе да не го сакаш тој стил. Или не смеам да мислам различно од тебе? Едноставно не ми се свиѓа тоа што го прави Харден и тоа е тоа, плус ми смета што му свират свашта од фаули од кои пола врска немаат. И врска нема Коби со муабетов, во пензија е човекот и нема допирна точка со Харден.@Stefan-kobe
И како стилот на Харден не е убав и не е на арно таковата игра со 17 утакмици со 30+,а Коби е БОГ со 16 исти такви утакмици каде што ја приватизира топката?
Да го играше ова истото Коби во моментов имаше да се залепиш од дркање.Ама сеа пошто играчов го хејташ,и не е убаво ова што го прави и билда статистики.
Скандалозно е пошто си фан на Коби aka the biggest ballhog in NBA history.. Јас како фан на Леброн да кењам за типот на играта на Харден нема да биди.. Ок да речиш Харден не те бендисва пошто не е доволно клач или елегантен за твој вкус во ред.. Ама дека многу форсира дај не ме еби.. Коби при 2-20 шут форсирал преку три играчи.. Харден е 4ти во асистенции во лигата.. Коби топ 40 еднаш дали билПа јас не викам дека Харден не знае да игра кошарка или дека е дно од играч, него дека не ми се допаѓа тоа што премногу форсира. Не гледам што има скандалозно и грешно во тоа, ствар на вкусови е. Едно е да викам хехе врска нема овој што ти е, друго е ова јас што го зборам.

Па како тоа најдобриот офанзивен играч во историјата немало да освои?Нема што да се гледаме во ПО.Демек ние тврдиме дека Харден шампион ќе ги направи рокетс?
Бате,82 поени даде твојот БОГ.Сигурно не било од 14 шута тоа.