Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со статистика стигна до 8 финалиња да.. Како им оди на Кавси засеа? Сигурно поизразен е квалитетот на играчите без некој шо игра за статистика нели?
ДеМaр вo стилoт нa Кoби.
Брoн oдaмнa веќе не игрa oдбрaнa,
Брoн ти е сaмo стaтистикa.
Јебига брат, ја сум наклонет накај старата југословенска школа, незамисливо ми е плеј без шут, односно плеј со онаков одвратен шут.Дај Боже да сум грешка, ама од искуство ти кажувам од овој не бидува играч носител на игра, пошо сепак збориме за ВТОР пик на драфтот лани, не за некој штогоде играч. Такво време дојде кога недостатоците на врвните играчи се изразени во некои “невидливи финеси“ за обичниот гледач, а не пак шутот да ти е онаков криминал. Ок, оваа сезона до сеа можда погодува повеќе од лани, ама кога е сам, што правиме кога ќе дојде плеј оф и кога ќе дојдат сериозните екипи, кога нема да има лесни и отворени шутеви? И не глејте одбрана преку процент на украдени топки, има многу други работи кои не се изразуваат со проценти а се од круцијална важност. Еве тоа што спомнав претходно, страна на помош, дечкото не знае во кој Универзум се наоѓа кога топката е контра неговата страна во одбрана.
Иначе да спомнам дека и ЛЕброн не постои во одбрана, ја глеав со Денвер малце, абе ликот си стои буквално.![]()
Погледни подобро, зошто очигледно не си погледнал, побитно ти е да искоментираш нешто контра Брон, него да ја согледаш реалноста.
ДеМaр вo стилoт нa Кoби.
Брoн oдaмнa веќе не игрa oдбрaнa,
Брoн ти е сaмo стaтистикa.
Samo neznam shto ochekuvaat so ovoj roster shto go imaat Cavs..
Буквално ги мочаат од кај стигнат, сеа не дека Чикаго се некаков фактор ама пекол од баскет е ова кога им е се' погодено на ГСВ.Види ги ГСВ, 92-50 водат на полувреме против Чикаго, Клеј 36 поени на полувреме, 10/14 за тројка.![]()
13 trojki Curry, pojke rekordi se vo igra najmn poeni od 1 tim bez prodolzenija 173 Phoenix i najgolema kos razlika 68 ama tesko ovie ako ne zapnatБуквално ги мочаат од кај стигнат, сеа не дека Чикаго се некаков фактор ама пекол од баскет е ова кога им е се' погодено на ГСВ.
Се надевам ќе му остаат на Клеј да бутне некој рекод со тројките, колку е на пример највеќе тројки од еден играч у текма?