НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ок топ 5 играч во лигата е,само многу,многу ме нервира run-and-gun style of offense play.

Е за тоа во право си, ме нервира и мене на што се сведи нба во денешно време, нема убавина овај баскет ама тоа е тоа. Нажалост повеќе фактори се во прашање зошто вака се игра, а Кари е еден од тие фактори/причини. Човекот е невероватно нешто и убаво што со работа и тренинг стигнал до таму каде што е денес. Мене ми е позитивна фаца, иако често знае да се курчи т.е. од што неумесно го прави тоа, изгледа малку отповеќе глупо :D

Е за тоа во право си, ме нервира и мене на што се сведи нба во денешно време, нема убавина овај баскет ама тоа е тоа. Нажалост повеќе фактори се во прашање зошто вака се игра, а Кари е еден од тие фактори/причини. Човекот е невероватно нешто и убаво што со работа и тренинг стигнал до таму каде што е денес. Мене ми е позитивна фаца, иако често знае да се курчи т.е. од што неумесно го прави тоа, изгледа малку отповеќе глупо :D
Другaрму Клеј прoтив Индијaнa убaци 60 пoени зa 29 минути,тaкa дa oвие 51 и не се тoлку импресивни.

Другaрму Клеј прoтив Индијaнa убaци 60 пoени зa 29 минути,тaкa дa oвие 51 и не се тoлку импресивни.

другар му клеј, заедно со него, се едни од најдобрите шутери во нба, ever. не е клеј било кој.
и да, импресивни се.

следно пеефче против клиперс, ако не дојди и порано ;)

Basketball Forever

9 mins ·
Houston Rockets make HUGE offer for Jimmy Butler that reportedly includes FOUR FIRST ROUND PICKS!

Со 33 годишен Крис Пол koј до 38 ќе лапа 40 милиони годишно, со Џими на кој му сметало што Вигинс и КАТ не се трошеле у одбрана кој ќе го види Харден и неговата одбрана ќе добие биполарно нарушување, и Худи Мело кој не сака да седи на клупа.

Ако ова се деси и имплодираат после 4-1 пораз од ГСВ, она на Нетс што им се деси ќе биде мачји кашаљ

Оклахома :pos::pos: Водат 14 разлика на половина од 3/4 и за 1 минута им топат 13 поени Бостон. :ROFLMAO: На крајот и води Бостон после три четвртини, какви ботови мајко мила. :D

Едит: Имаа +6 на 2 и нешто минути до крајот и изгубија. :D Вестбрук “објасни“ во завршницата, обрачот и таблата солзи леат поради него. :D

Последно уредено:
Фан сум на Лејкерс, ама ова е болно да се гледа. Дал да плачам ил да се смеам е работава :)

Инаку за Бостон-Оклахома... сосема очекувано кога имаш од една страна цела екипа а од другата страна го имаш West-Beast Unleashed :pos:

Фан сум на Лејкерс, ама ова е болно да се гледа. Дал да плачам ил да се смеам е работава :)

Инаку за Бостон-Оклахома... сосема очекувано кога имаш од една страна цела екипа а од другата страна го имаш West-Beast Unleashed :pos:
Ленс у задњиве 2 партии е топ. Вчера беше клучен за пресвртот на крај со 2 тројки и асистенција. Е сеа колку ќе потрае ќе видиме. Се се тоа тешки психички случаи.

Доста е голем потенцијалот на екипата. Без Рондо и Инграм доста добро искористија Бол и Харт (особено вториот). Офанзивно тоа изгледа доста солидно, но дефанзивата мора да ја поправат. Поготово на центар се инфериорни ако не игра Џавел.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Мене овој Бол воопшто не ми се свиѓа како игра, и во одбрана е дупка, не знае обичен cut во рекетот да затвори, страна на помош не разбира, до душа на прсти се бројат у НБА тие што разбираат за тоа, за напад да не зборам, циглар умрен. Дај нека го трејдаат таман и да не замара оној канцерон од татко што го има. Од овој голем играч теорија нема да бидне, смешник прав.

That look :icon_lol::icon_lol:
upload_2018-10-26_14-38-33.png

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom