Ејтон,Дончич,и Треј Јанг се прав погодок.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неверoјaтен шутер и прoцентуaлнo мнoгу успешен,пoмини јa линијaтa oд срединaтa нa теренoт и без прoблем мoжеш дa шутнеш и пoгoдиш oд билo кaде,зa жaл денес тaквa е игрaтa вo НБА.Нo Кaри е дaлеку oд кoмплетен игрaч.
Ок топ 5 играч во лигата е,само многу,многу ме нервира run-and-gun style of offense play.колку што има тој напреднато и колку што ја промени гсв заедно со него лигата и баскетот толку не е комплетен
заради таквиот негов начин на игра и воопшто побрзиот баскет сите центри тројкаши станаа.
можам да се согласам со тебе дека нажалост тоа е лошо АМА дека кари не е комплетен играч т.е. дека е далеку од комплетен навистина претерваш.
по што не е? скокови, асистенции, тројки, дриблинг, хендлање на топка... ама секогаш ќе има хејтери, нормално е.
можи леброн е покомплетен, секој втор влез што му е кораци или брадата исто секој втор влез кораци.
комотно моментално можиш да го сместиш на било кое место во топ 5 играчи во лигата. да, кари.
Тоа е твој вкус, индивидуална работа. Не значи дека ради тоа треба да се омаловажува таков играч.Ок топ 5 играч во лигата е,само многу,многу ме нервира run-and-gun style of offense play.
Вo ред,извини.Тоа е твој вкус, индивидуална работа. Не значи дека ради тоа треба да се омаловажува таков играч.