НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Овај да го правите ГОАТ треба да сте благоретардирани.Човек што губи титули од Далас и јаде метли со останатите ми го правите ГОАТ?ОВа со ракава е срам над срамовите.5 титули со ред нека земе пак нема ГОАТ да биде.Го нема она шампионското,обична пичка е.И на фаулине при најмал допир се тркала и се фрла како в базент кога се фрла.

Ај ти знајш дали играл или не оти беше таму.
Другар, најди ми човек што може да игра кошарка со скршена рака, што сакаш те частам. Овој испаѓа дека играл ТРИ утакмици со скршена рака. :pos:

Другар, најди ми човек што може да игра кошарка со скршена рака, што сакаш те частам. Овој испаѓа дека играл ТРИ утакмици со скршена рака. :pos:
Зашо да не може со скршеница на дланка? Значи не се работи за зглоб сјебан, него минијатурна небитна коска на дланка.
Ае само кажи ми дали си сериозен дека немал ништо и го натерал лекарот на Кавс да му стаи гипс за да се оправда пред новинарите? Ама сериозно :D

Аиии овие стварно биле сериозни дека Леброн играл со скршена рака. Тоа ти е исто ко фудбалер да игра фудбал со скршена нога.

Аиии овие стварно биле сериозни дека Леброн играл со скршена рака. Тоа ти е исто ко фудбалер да игра фудбал со скршена нога.
Небитна коска на стапалото, не е битно.

Прегледај го приврзокот 191990

На сликава изгледа ко да го има каснато некое егзотично животинче :D
Не бе не заебавај. Фотошоп е сигурно :pos: Онака интересно му е со гипс и затоа им рекол да стават.
Почнаа со муабет дека ГСВ им ја пуштил гејм 4 на Хјустон за да се игра подолго, било местено да има 7 текми за поголема соработка. Продужија вчера со муабет дека ќе тепа Кавс за поголема заработка, или зашо ГСВ сакале дома да слават титула... Ама ова дека Леброн немал ништо и онака ставил гипс е врвот што го имам прочитано на темава. Знам дека повеќето не ни пратат редовно нба него се појавуваат ко падобранци у финале, ама од овие посериозниве коа го читам ова, неам коментар.

Последно уредено:
Зашо да не може со скршеница на дланка? Значи не се работи за зглоб сјебан, него минијатурна небитна коска на дланка.
Ае само кажи ми дали си сериозен дека немал ништо и го натерал лекарот на Кавс да му стаи гипс за да се оправда пред новинарите? Ама сериозно :D
Сериозно бе брат? СЕРИОЗНО? Сериозно скршил рака на Г1 и тек на прес конференцијата ставил завој? Веруваш во тоа?

Сериозно бе брат? СЕРИОЗНО? Сериозно скршил рака на Г1 и тек на прес конференцијата ставил завој? Веруваш во тоа?
Абе човек ете ти слика погоре.. Се игра под антибиотици со ситна скршеница на дланка или шо и да е.

Абе човек ете ти слика погоре.. Се игра под антибиотици со ситна скршеница на дланка или шо и да е.
Другар онаму каде што е отокот се наоѓаат метакарпалите во дланката, еден од тие ако скршиш ќе ја маваш главата од ѕид не па кошарка на професионално ниво да играш. Нема да можеш ни прстите да ги мрдаш уствари поготово тој каде што е скршеницата и што е споен со скршениот метакарпал, јас па за кошарка зборам. Веднаш се оди под лонгетирање, не се чека 2 недели. Секој ден гледам на пливање пратен на физикална некој мајстор што работел поготово па се здобил со таква скршеница. Дека бил повреден да ама Леброн ако играл 3 натпревари со скршеница па и со какви сака апчиња испиени треба да влезе во книгине по медицина :)

Другар онаму каде што е отокот се наоѓаат метакарпалите во дланката, еден од тие ако скршиш ќе ја маваш главата од ѕид не па кошарка на професионално ниво да играш. Нема да можеш ни прстите да ги мрдаш уствари поготово тој каде што е скршеницата и што е споен со скршениот метакарпал, јас па за кошарка зборам. Веднаш се оди под лонгетирање, не се чека 2 недели. Секој ден гледам на пливање пратен на физикална некој мајстор што работел поготово па се здобил со таква скршеница. Дека бил повреден да ама Леброн ако играл 3 натпревари со скршеница па и со какви сака апчиња испиени треба да влезе во книгине по медицина :)
Ова ми е и мене муабетот, нема сомнеж дека бил повреден, не е ментален да измислува.
А шо повреда не можам да знам, и дека му влијаеше, не му влијаеше.

34838317_1709246569131107_299696925219749888_n.jpg
2011 исто Дирк со Мавси ги избришаја Лејкерси со 3 олстари (Коби, Бајнам, Гасол) + Одом кој беше најдобар шести играч скоро цела декада.. Не ти држи баш вода муабето.. Составот на Кливленд е на ниво на Лејкерси од ко си замина Шек со единствено Одом како добар играч а останати од типот на Смуш, Волтон, Квами шо се на ниво на Џеј Ар, Корвер и Тристан.. Разликата е шо Коби со овај тим прва рунда изгуби а потоа плејоф не влезе а Леброн 8 финалиња со ред е ;)

Можи пукната била само, јас ко мал имам играно со пукната дури да ја скршам убо, ми рекоја да мирувам со пукната. :D

Небитно за повредата, изигра сезона за паметење на рамниште на ГОАТ, сезона која и после 20 години ќе биди вбројувана во најдобрите индивидуални перформанси, посебно во плејофот. Ова беше и повеќе од максимумот за Кавс.

2011 исто Дирк со Мавси ги избришаја Лејкерси со 3 олстари (Коби, Бајнам, Гасол) + Одом кој беше најдобар шести играч скоро цела декада.. Не ти држи баш вода муабето.. Составот на Кливленд е на ниво на Лејкерси од ко си замина Шек со единствено Одом како добар играч а останати од типот на Смуш, Волтон, Квами шо се на ниво на Џеј Ар, Корвер и Тристан.. Разликата е шо Коби со овај тим прва рунда изгуби а потоа плејоф не влезе а Леброн 8 финалиња со ред е ;)

No offence, ама ова е една од најглупите споредби што некогаш сум ги прочитал.

ЏР пред да дојде во Кавси беше најдобар шести играч на сезоната со Никси и просечно за 15 сезони поминати во лигата бележи 12,6 поени по утакмица, Корвер е еден од најдобрите тројкаши во историјата на лигата а Тристан e стартер уште од кога дојде во лигата и не за џабе ЛеБрон молеше да му се дадат 82 милионски договор на 5 години - нешто за што овие тројца кои ги наброја од ерата на Коби не можеа ни да сонуваат.

Смуш пред некоја година играше во Цибона, Волтон имаше само една сезона со 10+ поени по утакмица во кариерата и беше најпознат како главен мавач на крпи на клупата на Лејкерси а Квами e еден од најголемите bustови во историјата на кошарката.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom