НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе оди бегај каков црн фаул, со закон би забранил вакви смејурии од обид за фаул. Многу ми иде на живци Харден со тоа глумење, ако Леброн е флопер тогаш за Харден сеуште нема измислено збор што ќе опише какво глуматачко гомно е.

Бај д веј ради Харден нема да одат на полувреме со поубедлива разлика, форсираше без никаква потреба на крајот од 2/4, кога ГСВ не можеше ниту еден пик да им одбрани.

Двата шута беа фаул два пати Бел го удира по рака Харден то е фал да непрајме муабет дека при падот е спречен од Бел Харден така да .....

Абе оди бегај каков црн фаул, со закон би забранил вакви смејурии од обид за фаул. Многу ми иде на живци Харден со тоа глумење, ако Леброн е флопер тогаш за Харден сеуште нема измислено збор што ќе опише какво глуматачко гомно е.

Бај д веј ради Харден нема да одат на полувреме со поубедлива разлика, форсираше без никаква потреба на крајот од 2/4, кога ГСВ не можеше ниту еден пик да им одбрани.

Истата „финта“ ја прави и Дурант, не треба така да посегнуваш по топка и го користат тоа.

GSW psihicki treba da vlezat u utakmicava celosno posto sea samo na momenti igraat korektno. Zosto ne go koristi McGee?

Битно ова фаул е :) https://www.youtube.com/watch?v=lhF4MRjrLHQ
Два чисти фаули за три не му свирнаа, да не праам муабет за бананата на Капела над Клеј што ги признаа поените.
Ама ај да видиме у второ како ќе тераат :)

Пак иста ситуација кој гомнарски клуб се ееееј

15 тројки утнаа по ред еј. Спаваш ли мирно Бостон... И тоа Гордон сам се мести, два бунари по ред.

3tava chetvrtina e zashtiten znak za GSW. Bar do sea.... Treba da se pushtat na najjako Hjuston.

Кој кур е со судииве бе шо е ова бе?! Ајде правеа грешки на сметка на двата тима, ама петта судиска одлука во корист на ГСВ?
Скока Бел од рекет у одбрана, не свират. У напад си прават подвижни блокови не свират, страшно е ова шо се дешава.

Не ми се гледа појќе не е нормално ова сега требаше со 10 да водат Хјустон ама судиите ја ебаја работата турете му куро ГСВ пак во финале ќе бидат милум или силум.[DOUBLEPOST=1527561570][/DOUBLEPOST]
Podvizni blokovi vo makedonska liga ne svirat, ne pa tuka. :D

Два поста напиша се посра ај непиши плис се гледа дека 2 утакмици немаш изгледано во животот.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom