- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.610
- Поени од реакции
- 12.426
Ќе го цицнат на крај пак како минатата
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе оди бегај каков црн фаул, со закон би забранил вакви смејурии од обид за фаул. Многу ми иде на живци Харден со тоа глумење, ако Леброн е флопер тогаш за Харден сеуште нема измислено збор што ќе опише какво глуматачко гомно е.
Бај д веј ради Харден нема да одат на полувреме со поубедлива разлика, форсираше без никаква потреба на крајот од 2/4, кога ГСВ не можеше ниту еден пик да им одбрани.
Абе оди бегај каков црн фаул, со закон би забранил вакви смејурии од обид за фаул. Многу ми иде на живци Харден со тоа глумење, ако Леброн е флопер тогаш за Харден сеуште нема измислено збор што ќе опише какво глуматачко гомно е.
Бај д веј ради Харден нема да одат на полувреме со поубедлива разлика, форсираше без никаква потреба на крајот од 2/4, кога ГСВ не можеше ниту еден пик да им одбрани.
Битно ова фаул еАбе оди бегај каков црн фаул, со закон би забранил вакви смејурии од обид за фаул. Многу ми иде на живци Харден со тоа глумење, ако Леброн е флопер тогаш за Харден сеуште нема измислено збор што ќе опише какво глуматачко гомно е.
https://www.youtube.com/watch?v=lhF4MRjrLHQ
GSW psihicki treba da vlezat u utakmicava celosno posto sea samo na momenti igraat korektno. Zosto ne go koristi McGee?
Pa shto znam, imase situacii koga moze da mu parira na Kapela u prvo poluvreme. Mnogu lesni poeni dade.Сериозен си?
Podvizni blokovi vo makedonska liga ne svirat, ne pa tuka.![]()