НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па до моментот на првиот пост ништо не играа.
Секогаш истата песна е.Се држиш егал со ГСВ и ти се случува 2-3 минути пад на игра и одат на 100 разлика.

Еден ебан ран фаул од кари требеше да изнудат и да дреми на клупа.Тие го оставија да ги избуши 12 мин им изигра со 3 фаули.Епа чорба

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Не си ме сфатил добро ваљда.Не играа ништо и со таква игра ќе беше срамота да победат.Сеа ова е веќе друго.И третава четвртина до половина ништо не играа.Последни 5 мин се случи пресвртов.

Samo brkot e sposoben da gubi dve utakmici po red u 3 cetvrtina

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Зaрем немaше 2 тaјмaутa Кер? Не рaзбирaм штo не зеде дa oргaнизирa нaпaд... кoлку сaмo aмaтерски изгубијa хaхa легенди.

Sent from my LG-H830 using Tapatalk

требаше да го промаши второто

CP3!
Колку само ме потсети на Кајри од финалето 2016. Од кај ги измисли тројките еј..[DOUBLEPOST=1527046169][/DOUBLEPOST]
требаше да го промаши второто
Имаа тајмаут ГСВ, одма ќе ја прекинеа играта судиите по фатен скок.

Sranje... Za dzabe ke se odolgovlekuva serijava sea...

Голден постигнаа само 12 поени во 4/4 дома, wtf. Кер се изгуби ко најголем аматер на крајот.
Потсеќаше малце последнава четвртина на гејм 7 пред 2 години, Кари гњавеше со шутеви од неизградени позиции, еден период пуцаше 1/11 ако не се лажам. Дурант изигра дно партија у стил на другар му Расел, 27 поени од 24 шута. Битен им е сеуште Иги на Голден, вечерва фалеше многу.

Супер серија, се надевам ќе иде до 7.

Крис Пол (y)

Ne mu se ide doma na cp3, kakva muska utakmica izigra vo vtoto alal da mu e. Zasluzena pobeda, ne bi imal apsolutno nisto protiv da igraat u finale.
Harden isto taka iskina bravo.

Gsw dzabe se tolki silni koga se nevideni chokeri. Samo blow out za niv, ne daj boze tesna da e odma im se tresat race I ne znaat so da izigraat.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom