НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дoбaр стрим зa Бoстoн? Oвaј нa випбoкс кoчи кoрни.

Sent from my LG-H830 using Tapatalk

Ovie Toronto se sramot za kosarkata.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ако некого интересира :icon_mrgr: Детроит го одпуштиле Рон Џереми. Газдата Горс изјавил дека ќе запосли ГМ и коуч, нема да му даде на тренерот апсолутна власт, ко на дебелиот.
У случајов негов, и у случајот на Док глеамо дека не е арно тоа.

Ќе ми фали дебелиот, ептен симпа лик ми е, и е солиден тренер, али ужасен ГМ беше, пред се све драфтовите ги еба, ништо не бцна на драфт.
На 4 драфта да не убодеш барем еден солиден стартер, џабе и Блејк и свети блејк !!

Ајде сеа некој искусен ГМ да земат, моја лична желба е оној од Кливленд на Луи СиКеј што личи, Грифин мислим дека беше.

А тренер Стакхаус нека го земат:love:
Проблемот со ГМ и коуч е тоа што често тренерот ќе направи некоја очајна трампа за да си го зачува столчето како што направи Ван Ганди со Блејк. ГМ мора да има долгорочна стратегија за работа а не вака ќе дојди па за 2 години шампионска екипа ќе направи, не оди тоа така.

@Leo Bonnie Еден од фаворитите за улога во фронт офисот е Брент Бери, аналитичар во ТНТ, со суперлативи зборат моментално за него, божем Голден Стејт сакале да му дадат функција лани. Редно време е да станат кометитивни Детроит.

When you think its over but they put T.J. McConnell in the starting lineup

Stevens.jpg

Проблемот со ГМ и коуч е тоа што често тренерот ќе направи некоја очајна трампа за да си го зачува столчето како што направи Ван Ганди со Блејк. ГМ мора да има долгорочна стратегија за работа а не вака ќе дојди па за 2 години шампионска екипа ќе направи, не оди тоа така.

Блејк беше Горс потег, нова арена која не се исполнуваше како шо треба, и им требаше големо име.
Јебига Блејк само беше слободен.

Еден од фаворитите за улога во фронт офисот е Брент Бери, аналитичар во ТНТ, со суперлативи зборат моментално за него, божем Голден Стејт сакале да му дадат функција лани. Редно време е да станат кометитивни Детроит.

Бери е еден од кандидатите за место у фронт офисот, ама нема да биде главен.
За најгорната позиција т.е President of Basketball Operations се бара поискусно име. Грифин е прв фаворит што многу ми се свиѓа, одма пишав и ја дека ми е фаворит, и ми се свиѓаше како типот работаше у Кливленд.

Сеа за кој си? Кавс?

Добро бе људи стварно не ви здосади да го прашуете истово 4-5 пута месечно?

Не смее чуек за играч да навија? Мора стриктно за тим да навијаш?
Демек Селтикси, Хит, и Спарси са од Тетово, Скопје и Битола па наши тимои са и изгорени смо идемо по утакмице и до крај на животот ќе навијамо за нив?

Свекој може да пише што сака и против кого сака, форум е, знаеш колку типци имам стаено на игнор посебно у Серија А темата, ако не ви се свиѓа некој фала богу ја имамо таа опција.

Ја сум навијач на Детроит, од кога сум почнал да пратим НБА, али има уште неколку играчи што ги поштуем и сакам да ги глеам, и сакам нивните тимови да победат.

Исто имам и играчи и тимови што не ги сакам, као Голден Стеј и Дурант, и никој не може да ми забрани да пишуем против нив на форумов, а тебе ако не ти се свиѓа тоа моеш и мене на игнор да ме стаеш.

Плус дечкото појќе од пола постои му се чисто тролање па сеа ти види дал го заболе него ти ако му пишеш за кого навија.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom