Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 12.810
- Поени од реакции
- 14.925
Па никој не вика дека е слаб. Топ 3 секако ама за најдобар тешко.Кралот го врти плејофот со еден жетон ко Роналдо што ја врти нокаут фазата во ЛШ.
Порано имаше аргументи со кои можеше да му се замери величината, но неколкуве сезони, а особено последнава мајки ебава и сам ги носи полуспособните соиграчи до победа. Дали ќе биде он КОЗА, веројатно нема да биде, пошто секогаш ќе се збори со сентименталност за Коби и Џордан, но без никакво размислување може да се седне со нив на троседот кај што седат козите. Тоа флопер мопер се глупи замерки, не постои играч кој не глуми барем минимално.
Единствено нешто што иде контра негова корист е можеби тоа дека (бар според мене) моментално лигава има ужасен квалитет во споредба со 90s и 00s, претходните две децении па и со годините после тоа, а особено сезонава за која мислам дека одамна немало толку интересна и израмнета, ама е интересна и израмнета затоа што квалитетот на сите освен забеганите од GSW е просечен...
И други работи има што одат контра него. Плачењето и криењето во клучни моменти, изгубените 5 финалиња и бегањето од екипа во екипа. Коби вака да менуваше екипи уште некој прстен ќе имаше

Не ме јеби одма би ги дал Беверли и Херис за Кавај, ме боли кур за пиковите, кој ги ебе.