Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 14.266
- Поени од реакции
- 24.377
Toronto-Klivlend
4:1 za Toronto
Иначе колку ги дупчат на интернет репторси и дрејк
Welcome to the Canadian city Lebronto

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Toronto-Klivlend
4:1 za Toronto

Иначе колку ги дупчат на интернет репторси и дрејк
Welcome to the Canadian city Lebronto![]()

Само да се решиме сега, дали му се добри или слаби соиграчиве, да нема забуни веќе.
Преку куро му е на ЛеБрон со овие сељаци и нижеразредни играчи да игра.
Imash Evrovizija za nekoe vreme, kladi se na toa.Preku kur mi e od Sport... Najgolema laga na svet.... 500evra me skratija nokjeska. Klivlend mizeren koj igrase 7 utakmici egal so Indiana,DVA brejka na Toronto im udira. Ajde prvata utakmica OK, ama ... Dva brejka ?? Site sportisti krv da serat... Dosta e.
Imash Evrovizija za nekoe vreme, kladi se na toa.

Ако пратиш НБА последниве неколку години ваљда знаеш каква плејоф кошарка играат Лебронто (Торонто).. така да мене уопште не ме чуди шо репторси си чоукаат и годинава.Preku kur mi e od Sport... Najgolema laga na svet.... 500evra me skratija nokjeska. Klivlend mizeren koj igrase 7 utakmici egal so Indiana,DVA brejka na Toronto im udira. Ajde prvata utakmica OK, ama ... Dva brejka ?? Site sportisti krv da serat... Dosta e.

Go izbrisav postot za da ne me citirate, Posle ovaa mizerija od nokjeska izgubiv volja da pratam NBA. A i onaka skurceno mi bese od tie nivni ebeni tajmauti da gledam 10 pati po 5min tajmaut vo ednacetvrtina. Voedno ova mi e posleden post vo temava.
Pozdrav i sekoe dobro![]()
Ова го пишав мислам во втората утакмица кога се гледаше дека не е заинтересиран. Иначе Кавс ги гледам во финале уште од пред почетокот на ПО.Thank God[DOUBLEPOST=1525434720][/DOUBLEPOST]
Ова го пишав мислам во втората утакмица кога се гледаше дека не е заинтересиран. Иначе Кавс ги гледам во финале уште од пред почетокот на ПО.