НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
f2e353a7dd8f3b92782aece90dcab69e.jpg

Sent from my LG-H830 using Tapatalk

Preku kur mi e od Sport... Najgolema laga na svet.... 500evra me skratija nokjeska. Klivlend mizeren koj igrase 7 utakmici egal so Indiana,DVA brejka na Toronto im udira. Ajde prvata utakmica OK, ama ... Dva brejka ?? Site sportisti krv da serat... Dosta e.
Imash Evrovizija za nekoe vreme, kladi se na toa.

Preku kur mi e od Sport... Najgolema laga na svet.... 500evra me skratija nokjeska. Klivlend mizeren koj igrase 7 utakmici egal so Indiana,DVA brejka na Toronto im udira. Ajde prvata utakmica OK, ama ... Dva brejka ?? Site sportisti krv da serat... Dosta e.
Ако пратиш НБА последниве неколку години ваљда знаеш каква плејоф кошарка играат Лебронто (Торонто).. така да мене уопште не ме чуди шо репторси си чоукаат и годинава.

Go izbrisav postot za da ne me citirate, Posle ovaa mizerija od nokjeska izgubiv volja da pratam NBA. A i onaka skurceno mi bese od tie nivni ebeni tajmauti da gledam 10 pati po 5min tajmaut vo ednacetvrtina. Voedno ova mi e posleden post vo temava.
Pozdrav i sekoe dobro :)

Немој да ме сватиш погрешно, али боље избор ти е да остаиш кладиона а да си продужиш баскет да си глеаш. Муабет од искуство. :)

Go izbrisav postot za da ne me citirate, Posle ovaa mizerija od nokjeska izgubiv volja da pratam NBA. A i onaka skurceno mi bese od tie nivni ebeni tajmauti da gledam 10 pati po 5min tajmaut vo ednacetvrtina. Voedno ova mi e posleden post vo temava.
Pozdrav i sekoe dobro :)

Thank God[DOUBLEPOST=1525434720][/DOUBLEPOST]
:) Ова го пишав мислам во втората утакмица кога се гледаше дека не е заинтересиран. Иначе Кавс ги гледам во финале уште од пред почетокот на ПО.

Thank God[DOUBLEPOST=1525434720][/DOUBLEPOST]

:) Ова го пишав мислам во втората утакмица кога се гледаше дека не е заинтересиран. Иначе Кавс ги гледам во финале уште од пред почетокот на ПО.

Mnogu zamaras.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom