НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
In response to Embiid, Drummond told me, "I mean you can't really have a conversation with a man who can't play a back-to-back... I've been playing for six years and I've missed maybe 4-5 games. So when he can play a whole season without taking a rest, he can come talk to me."
Шо е и прав муабет, реално гледано дечкото е преголем талент и потенцијал да биде најдобар центар на денешницава. Али постови на твитераја има поише него ли минути на паркет. Ипак ентертеинмент не е клучен фактор у НБА.

2 пати играа против Пистонси два пати тепаа два пати го издоминира.. Нема шо да коментира Драмонд поќе.. Бобан подобро изигра против Ембид него тој.. Незнам зошто минутажа ич не му дават

Баталете го Драмонд,нека ми дај некој причина,факт шобило ШО бара Ерик Мореланд во НБА? Во аба лига би имал просечни бројки не па во НБА секоја утакмица во фалој за 5 минути влегва ништо нема на него

Бoбaн имa три гoдишен дoгoвoр сo Детрoит вреден 21 Милиoн дoлaри,сегa јa oдрaбoтувa втoрaтa гoдинa.Дoбрo е плaтен нo Стен вooпштo не гo кoристи.Вo негoвaтa руки сезoнa вo Сaн Антoниo Пoп му дaвaше мaлку пoвеќе шaнсa,oкoлу 10 мин. пo утaкмицa.Висoк е 220 и имa 130 килa,имa мекa рaкa и зa негoвaтa висинa не е лoш зa шут oд дистaнцa,нo вo oдбрaнa е преспoр и немoже дa чувa брз и спретен центaр или крилен центaр.

Дај некој нека му каже на идиотов Хрватски дека не се вика КРИСМАС Порзингис, ни Франк НТИКИ, ни Даг Мекдермонт..ај за Хезоња навикнавме веќе, ама може барем имињата на играчиве да ги научи асално..

:ROFLMAO:
24294441_10214707294213950_1261606995029895373_n.jpg

Последно уредено:
За вакви утакмици јас од плата би им крател, најсериозно. На што личи ова бе 2/17? Каков криминал од утакмица треба да изиграш за да дадеш 2 а промашиш 15 шута, и што мајка бараш да шутнеш дури 17 пати кога гледаш дека не ти иде? Циркузанти без грам осет.

За вакви утакмици јас од плата би им крател, најсериозно. На што личи ова бе 2/17? Каков криминал од утакмица треба да изиграш за да дадеш 2 а промашиш 15 шута, и што мајка бараш да шутнеш дури 17 пати кога гледаш дека не ти иде? Циркузанти без грам осет.
Па прашај Стефан-коби то пошто идолот му има милион утакмици вакви (очекувам одговор-па клач бил нешто незнам шо.. Абе ако не шутираш ко пацер нема потреба да бидиш клач пошто тимот ќе ти води со 20+ разлика на крај!)
Џордан, Коби, Ајверсон, Вестбрук (лани) ти се играчи со најголем 'usage rate' во историјата.. Имаат огромен број утакмици со над 40 шутеви и под .300% шут од поле

Тој што е добар скорер/шутер никогаш нема да престане да шутира. Една ластовичка не чини пролет ;)

Дај некој нека му каже на идиотов Хрватски дека не се вика КРИСМАС Порзингис, ни Франк НТИКИ, ни Даг Мекдермонт..ај за Хезоња навикнавме веќе, ама може барем имињата на играчиве да ги научи асално..

Мразам да отворам та гнасна телевизија и вчера за првпат после кизнај колку време ја пуштам и ме изнервира до даске од шо е глуп ко трактор!

Мразам да отворам та гнасна телевизија и вчера за првпат после кизнај колку време ја пуштам и ме изнервира до даске од шо е глуп ко трактор!
Не е работата за дали е глуп или не, се бламира и срамоти, презентер на спортски настан е, нема некоја посебна наука во тоа да знаеш име и презиме на играчите.

друже помина ерата на гледање утакмици на тв, на редит хд стримови имаш, дали home away feed си бираш

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom