НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
39173297_10156443449661006_6275616439785226240_n.png

Какви легенди од новинари има https://youtu.be/GFlct0smvnk
:pos::pos::pos::pos::pos:
@Stefan-kobe
Бреј како му се прснаа од смеење хахахаахахахахахаа Ама па и новинаров, кое глупо прашање еј, би се убил да сум на негово место. :D

Иначе знам дека се глупи шпекулации ама како би било секси Коби да се врати и на 40 години да ги прави мајмуни овие преценетиве денешни копита и да им скинат прстен на ГСВ со Леброн. :icon_lol:

Бреј како му се прснаа од смеење хахахаахахахахахаа Ама па и новинаров, кое глупо прашање еј, би се убил да сум на негово место. :D

Иначе знам дека се глупи шпекулации ама како би било секси Коби да се врати и на 40 години да ги прави мајмуни овие преценетиве денешни копита и да им скинат прстен на ГСВ со Леброн. :icon_lol:
Стивен стана да си иде хахахахахахах

Нoрмaлнo пoследниве сезoни нa терен немoже дa биде тoлку битен зa тимoт целa сезoнa нo имaше некoлку дoбри утaкмици.
Ке биде битен вo сoблекувaлнa,пред се зa мoтив и пример нa млaдитеМуреј,Вaлкер,Пoлти и др.
Тoни си зaминa,oстaнaa уште тoј и Пoлштo ке бидaт репер зa другите игрaчи.

и да им скинат прстен на ГСВ со Леброн. :icon_lol:
Секако...Коби во прајмот да биди неможи да му скини прстен на Голден не пак на 40 години

Да не претера малку?

Јас да ја претерам?..Коби во прајмот губеше лесно од Феникс,Детроит,Бостон и многу пати со подобар тим од овај на Леброн што го има сега а камоли од овај дрим тим на Голден Стејт...дали две ќе му земат е прашање не пак да ги победат..овај тим на Голден Стејт е друга димензија за сите против кој играл Коби.

Јас да ја претерам?..Коби во прајмот губеше лесно од Феникс,Детроит,Бостон и многу пати со подобар тим од овај на Леброн што го има сега а камоли од овај дрим тим на Голден Стејт...дали две ќе му земат е прашање не пак да ги победат..овај тим на Голден Стејт е друга димензија за сите против кој играл Коби.
Муабетот е Леброн и Коби заедно :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom